GOSSIP

Τίποτα δεν σταματά την Adele - Ούτε η καταρρακτώδης βροχή [βίντεο]

H Adele συνεχίζει τις συναυλίες της στην Αυστραλία και κάθε φορά αποδεικνύει πως δεν μοιάζει με καμιά άλλη σταρ του πενταγράμμου.

Πρόσφατα η Adele έδωσε μία ακόμη (sold out) συναυλία σε ανοιχτό γήπεδο στην πόλη Auckland της Αυστραλίας. Και η Adele για μια ακόμη φορά ανέβηκε με κέφι στη σκηνή, μίλησε με άνεση και αυθορμητισμό στο κοινό της και δε σταμάτησε να τραγουδά ακόμα και όταν ο κυκλώνας Debbie χτύπησε το Auckland και οι ουρανοί άνοιξαν.
Αψηφώντας εντελώς την καταρρακτώδη βροχή, η Adele συνέχισε κανονικά το τραγούδι της (ερμήνευσε μέσα στη βροχή από το Rolling in the Deep μέχρι το Hello και το Someone Like You), αδιαφορώντας για τα βρεγμένα μαλλιά της και το επίσης βρεγμένο πανάκριβο φόρεμά της και προκάλεσε ντελίριο στο γήπεδο. 
Λίγο μετά και ενώ η βροχή δυνάμωνε, η Adele κάνοντας πλάκα φόρεσε ένα μάλλον αστείο πλαστικό αδιάβροχο και συνέχισε κανονικά τη συναυλία της.
Τώρα τα social media έχουν γεμίσει με βίντεο και φωτογραφίες από αυτή την συναυλία και πλέκουν εγκώμια για την Adele που αποδεικνύει πως αν και είναι στην κορυφή, δεν το παίζει ντίβα.
 

 

A post shared by Danielle Allan (@danielleallan) on Mar 26, 2017 at 8:11pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!