GOSSIP

H Jennifer Aniston δεν χρειάζεται tablet ή laptop στο αεροπλάνο [βίντεο]

Πριν από λίγες μέρες η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ ανακοίνωσε την απαγόρευση χρήσης μεγάλων ηλεκτρονικών συσκευών σε απευθείας πτήσεις από και προς 10 αεροδρόμια που βρίσκονται σε κράτη σε Μέση Ανατολή και Αφρική.

Αυτή η απόφαση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αλλά το ίδιο μέτρο πήρε και η Μεγάλη Βρετανία . Μόνο που η Μεγάλη Βρετανία έχει άλλη λίστα από αυτή των ΗΠΑ, με χώρες από τις οποίες οι απευθείας πτήσεις θα υπόκεινται στα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Κοινή χώρα και στις δύο λίστες (των ΗΠΑ και της Βρετανίας) είναι η Σαουδική Αραβία και τώρα η αεροπορική εταιρία Emirates έσπευσε να λανσάρει ένα νέο σποτ που αποτελεί έμμεση απάντηση στη νέα απαγόρευση.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί ξανά η Jennifer Aniston, αφού η χολιγουντιανή σταρ εικάζεται πως έχει υπογράψει συμβόλαιο αξίας αρκετών εκατομμυρίων με την Emirates. 

Στο νέο σποτ (στην ουσία είναι υλικό από το περσινό σποτ που τώρα επανακυκλοφορεί) η Aniston μας δείχνει πως δεν χρειάζεσαι tablet ή laptop στις πτήσεις της Emirates αφού η γνωστή αεροπορική εταιρεία προσφέρει αρκετή ψυχαγωγία για να περάσεις ευχάριστα τις ώρες της πτήσης καθώς διαθέτει πάνω από 2.500 επιλογές με ενημερωτικό ή ψυχαγωγικό υλικό (όπως ταινίες, τραγούδια, σειρές), από εκατοντάδες τηλεοπτικά, ψυχαγωγικά, ειδησεογραφικά και μουσικά κανάλια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!