GOOD LIFE

Οι 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης: 5 στην Ελλάδα - 2 στη Κύπρο [εικόνες]

Το Troip Advisor ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των Traveller's Choice Awards του 2017 και τα νέα είναι πολύ καλά για Ελλάδα και Κύπρο.

Στη φετινή λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, όπως αυτή ψηφίστηκε από τους ταξιδώτες - χρήστες του Trip Advisor, οι κυπριακές και οι ελληνικές παραλίες βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις.
Συγκεκριμένα η Ελλάδα με το Ελαφονήσι της Κρήτης βρέθηκε στη 2η θέση (και στην 9η στην παγκόσμια κατάταξη με τις 25 καλύτερες παραλίες στον πλανήτη) ενώ έχει ακόμα 4 παραλίες στη λίστα εκ των οποίων οι 2 στην πρώτη δεκάδα.
Η δε Κύπρος φιγουράρει και αυτή στην πρώτη δεκάδα με το Fig Tree Bay στον Πρωταρά, που βρέθηκε στην 4η θέση και το Konnos Bay στην Αγία Νάπα που βρέθηκε στην 22η θέση.

Η λίστα περιλαμβάνει αρκετές παραλίες της Ισπανίας, κάποιες της Ιταλίας και παραλίες στη Βρετανία, την Πορτογαλία, την Τουρκία κ.λπ. 
Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες εδώ, ενώ ακολουθούν εικόνες από όλες τις ελληνικές και κυπριακές παραλίες που κέρδισαν μια θέση στη λίστα.

Ελαφονήσι - Κρήτη (2η θέση)

Fig Tree Bay - Πρωταράς (4η θέση)

Μπάλος - Κρήτη (7η θέση)

Κλέφτικο (Θαλασσινά Μετέωρα) - Μήλος (8η θέση)

Άγιος Παύλος - Λίνδος Ρόδος (13η θέση)

Σίμος - Ελαφόνησος (20η θέση)

Konnos Bay - Αγία Νάπα (22η θέση)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!