GOOD LIFE

8 λύσεις στα πιο σημαντικά προβλήματα σε ένα υπνοδωμάτιο

Συγκεντρώσαμε τα 8 πιο σημαντικά προβλήματα που αν διορθωθούν το δωμάτιό σας θα αποκτήσει χαρακτήρα, ζεστασιά και θα δείχνει πολύ πιο όμορφο!

Πρόβλημα Νο1: «Το υπνοδωμάτιο μου δεν φαίνεται χαλαρωτικό» Αν όταν μπαίνετε στο δωμάτιό σας δε νιώθετε ιδιαίτερα ήρεμοι, τότε μάλλον φταίει η απόχρωση των τοίχων σας. Αποφύγετε έντονες αποχρώσεις και προτιμήστε χαλαρωτικά χρώματα όπως απαλές αποχρώσεις του μπλε και του κοραλί. 

Έξτρα Tip Ένα τρικ που δημιουργεί μια πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα είναι να συνδυάσετε 2 μόνο αποχρώσεις σε όλο το υπνοδωμάτιο. Αν είναι εφικτό χρησιμοποιήστε το χρώμα του φυσικού ξύλου ως τη μια από τις 2 αποχρώσεις καθώς οι φυσικές αποχρώσεις και τα φυσικά υλικά πάντα δείχνουν ένα δωμάτιο πιο χαλαρωτικό.

Πρόβλημα Νο2: «Το δωμάτιο δεν είναι τόσο άνετο» Το σημείο-κλειδί στην άνεση ενός υπνοδωματίου είναι το κρεβάτι. Για να νιώθετε λοιπόν άνετα και να ξυπνάτε ξεκούραστοι επενδύστε σε ένα καλό στρώμα που θα είναι φτιαγμένο από καλής ποιότητας υλικά όπως μετάξι, κασμίρι, μαλλί και βαμβάκι. Οι μάλλινες κουβερτούλες που είναι πολύ της μόδας τελευταία, δημιουργούν μια «ψευδαίσθηση» άνεσης που είναι επίσης πολύ σημαντική.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!