GOOD LIFE

Μετάνιωσες; Δες πώς να σταματήσεις ένα SMS στο iPhone σου

Κι όμως υπάρχει τρόπος να σταματήσεις ένα γραπτό μήνυμα ακόμα κι αν έχεις πατήσει send.

Γράφεις ένα μήνυμα, πατάς το send και συνειδητοποιείς πως δεν πρέπει να στείλεις αυτό το μήνυμα γιατί τα πράγματα θα πάρουν μία τροπή που δεν πρέπει;

Δες πως θα σταματήσεις την αποστολή:

Βήμα 1: Ξεκίνα την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Βήμα 2: Γράψε ένα SMS και πάτα 'send'. Θα παρατηρήσεις ότι το iPhone στο επάνω μέρος γράφει 'Sending' αφού, η συσκευή χρειάζεται κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να στείλει το μήνυμα και να γεμίσει η πράσινη (εάν πρόκειται για συμβατικό SMS) ή η μπλε (εάν πρόκειται για iMessage) μπάρα.

Βήμα 3: Για να σταματήσεις τη διαδικασία αποστολής, πρέπει να γυρίσεις το iPhone σε 'Λειτουργία Πτήσης' (Airplane Mode). Με τη διαφορά ότι αυτό πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα. Πως θα γίνει αυτό; Ενώ γεμίζει η μπάρα, βάλε το δάκτυλό σου αριστερά, δίπλα από το κεντρικό κουμπί του iPhone και σύρε το προς τα πάνω για να φέρεις το Control Center του iPhone στην επιφάνεια, και πάτησε επάνω στο εικονίδιο με το αεροπλανάκι για να κόψεις κάθε επαφή με το δίkτυο κινητής. Αυτό ήταν. Μόλις διέκοψες την αποστολή του SMS!

Βήμα 4: Πήγαινε πίσω στα μηνύματα, αφού σύρεις προς τα κάτω το αναδυόμενο μενού 'Control Center'. Θα διαπιστώσεις ότι το μήνυμα δεν στάλθηκε, εφόσον έχει εμφανιστεί το θαυμαστικό με την ένδειξη "Not Delivered". Ακολούθησε τη γνωστή διαδικασία διαγραφής του μηνύματος.

Πηγή: Lifo

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!