GOSSIP

Με "ριχτά" ρούχα κυκλοφορεί η Amal μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη [εικόνες]

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως το διάσημο ζευγάρι χωρίζει.

Τελικά οι φήμες πως ο George Clooney και η Amal θα έπαιρναν διαζύγιο αποδείχτηκε πως ήταν ψέμα και μυθεύματα  σκανδαλοθηρικών εντύπων. Όμως αμέσως μετά, σχεδόν μαζί με τη διάψευση των σεναρίων για διαζύγιο, άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη πως η 38χρονη Amal όχι μόνο δεν χωρίζει με τον 55χρονο George, αλλά είναι έγκυος. Οι δε φήμες λένε πως η Amal ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο δίδυμα.
Τώρα οι παπαράτσι εντόπισαν το διάσημο ζευγάρι, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Και οι δυο τους ήταν casual και πολύ στυλάτα ντυμένοι, αλλά όλοι σχολιάζουν το ριχτό πουλοβεράκι που φόρεσε η Amal πάνω από το δερμάτινο παντελόνι της και κάτω από ένα αρκετά φαρδύ παλτό.
Και η αλήθει είναι πως η Amal συνήθως επιλέγει ρούχα που τονίζουν την λεπτή της μέση και τώρα αυτή η νέα της εμφάνιση με ριχτά, σε διάστημα λίγων ημερών ξαναφουντώνει τις φήμες για εγκυμοσύνη.  Θυμίζουμε πως στην πρόσφατη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ για τη Συρία "The White Helmets" η Amal είχε φορέσει ένα φλοράλ ριχτό φόρεμα και πολλοί είχαν σχολιάσει πως δεν είχε πιει ούτε μια σταγόνα αλκοόλ.

Και πριν από λίγες μέρες


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!