GOSSIP

O Leonardo DiCaprio απατάει τη Nina Agdal με άλλο μοντέλο; [εικόνες]

Φουντώνουν ξανά οι φήμες πως ο Leonardo δεν είναι και πολύ πιστός στο κορίτσι του, το top model Nina Agdal.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της Page Six που αναφέρει πως ενώ η Nina (με την οποία ο 42χρονος Leo έχει δεσμό εδώ και μήνες) έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι, ο DiCaprio βγήκε για clubbing στο Λος Άντζελες παρέα με τα φιλαράκια του (ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Lukas Haas και ο φρεσκοχωρισμένος Tobey Maguire) και βρέθηκαν στο δημοφιλές κλαμπ Catch.
Εκεί πολλοί θαμώνες λένε πως είδαν τον Leo να βγαίνει συχνά έξω για τσιγάρο μαζί με το μοντέλο Paige Watkins. 
Μετά όλη παρέα, μαζί με την Watkins, συνέχισε τη βραδιά  στο κλαμπ 10ΑΚ και εκεί πάλι κάποιοι αναφέρουν πως είδαν την Paige και τον Leo να φιλιούνται και το ξανθό μοντέλο να κάθεται στα πόδια του, ενώ αργότερα όλοι μαζί έφυγαν και πήγαν στην έπαυλη του Leo.
Πάντως οι εκπρόσωποι και του μοντέλου και του DiCaprio αρνούνται πως υπήρξε κάτι το ερωτικό μεταξύ των δύο, παρά τα όσα λένε οι άλλοι.
Να σημειωθεί πως ο Leo εδώ και χρόνια έχει αποδείξει πως έχει μεγάλη αδυναμία στα ξανθά μοντέλα και πως έχει χαρακτηριστεί ο πιο ορκισμένος εργένης του Χόλιγουντ, αφού δύσκολα παραμένει σε μακροχρόνιο δεσμό. Τέλος αρκετοί σχολιάζουν πως η Nina με την Paige μοιάζουν πολύ.

Η Nina

 

H Paige


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!