GOOD LIFE

10 λεπτά την ημέρα αρκούν για να έχετε καθαρό σπίτι τη Πρωτοχρονιά

Aν σκοπεύετε να έχετε καλεσμένους για την παραμονή ή την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μην αφήσετε τις δουλειές του σπιτιού για την τελευταία μέρα.

Ο περισσότερος κόσμος ανυπομονεί για τις γιορτές αλλά πριν το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν μέσα στο σπίτι για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σε έναν όμορφο, περιποιημένο και καθαρό χώρο.

Δείτε βασικά tips για να καταφέρετε να καθαρίσετε αποτελεσματικά και χωρίς άγχος το σπίτι σας μέσα σε 5 μέρες αφιερώνοντας 10 λεπτά την ημέρα σε αυτό.

1η μέρα Περπατήστε μέσα στο σπίτι σας με ένα σημειωματάριο στο χέρι και καταγράψτε όλες τις ατέλειες που ενδεχομένως θα παρατηρούσε ένας καλεσμένος. Αναθέστε στα μέλη της οικογένειας διάφορες δουλειές. Όσο πιο πολλά χέρια υπάρχουν τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα καθαριστεί το σπίτι σας. Ξεκινήστε καθαρίζοντας όλα τα παράθυρα, τους καθρέφτες και βγάλτε τις κουρτίνες από το μπάνιο σας και τα σκεπάσματα από το κρεβάτι σας για να πλυθούν. Μπορεί οι καλεσμένοι να μην δουν το σκέπασμα του κρεβατιού σας αλλά καλό είναι να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με καθαρή συνείδηση και καθαρό σπίτι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!