GOOD LIFE

29 μάρκες που θα κερδίσουν δισεκατομμύρια από τους Millennials

Οι Millennials μεγάλωσαν, πράγμα που αποτελεί σημαντική είδηση για τα παιδικά εμπορικά σήματα, τα παντοπωλεία, και τους λιανοπωλητές επίπλων.

Οι δαπάνες αυτής της γενιάς αναμένεται να κορυφωθούν τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με την Morgan Stanley και εταιρείες από τη Mattel έως την McDonald 's, θα προσπαθήσουν να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Goldman Sachs έχει προσδιορίσει τους λιανοπωλητές που θα κερδίσουν τα μέγιστα, από αυτή τη δημογραφική μεταβολή.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει εταιρείες όπως η Target, η Whole Foods, η Wayfair, η Hasbro, η Lego, και εστιατόρια, όπως τα Starbucks, τα Chipotle, και τα Wendy's.

Εταιρείες που ίσως «χάσουν» από αυτή την νέα γενιά, είναι η McDonald 's, η Kellogg, η Kohl's και τα παιχνίδια "R" Us, σύμφωνα με την έκθεση.

Η Goldman Sachs ορίζει ως Millennials τα άτομα μεταξύ ηλικίας 15 και 35.

Η έκθεση αναφέρει ότι η γενιά προτιμά τα εμπορικά σήματα που προωθούν τον υγιεινό τρόπο ζωής (βιολογικά προϊόντα, όπως η Whole Foods) ή εταιρείες fitness όπως η Nike, η Under Armour και η Lululemon) που παρέχουν στιγμιαία ικανοποίηση (όπως για παράδειγμα, παράδοση την ίδια ημέρα) καθώς και εταιρίες όπως η TOMS και η Warby Parker που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένες.

Πηγή: Newmoney.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!