GOOD LIFE

6 κλισέ κανόνες διακόσμησης που πρέπει να ξεχάσετε

Αν θέλετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας και σκέφτεστε κάθε κανόνα που πρέπει να εφαρμόσετε, σταματήστε να παιδεύεστε. Ήρθε η ώρα να σπάσετε τους κανόνες και να φτιάξετε έναν χώρο που να σας ταιριάζει και να μπορείτε να περνάτε πιο άνετες και ευχάριστες στιγμές σε αυτόν.

Σπάστε τους παρακάτω κλισέ κανόνες διακόσμησης, κάντε την ανατροπή και μετατρέψτε το σπίτι σας στον δικό σας απίστευτα μοντέρνο και διακοσμημένο χώρο.

Κανόνας 1ος: Κάθε καθιστικό χρειάζεται έναν καναπέ Στην πραγματικότητα ένας καναπές μπορεί να περιορίσει τον χώρο σας. Προτιμήστε μία πολυθρόνα ή κουνιστές καρέκλες που μπορείτε να τοποθετήσετε μακριά από τους τοίχους και γωνίες, αλλά στο κέντρο του καθιστικού με τέτοια διάταξη που να σας επιτρέπει να σχηματίζετε έναν κύκλο και να συζητάτε περισσότερο με τα άτομα που κάθονται σε αυτές.  Όταν είστε απέναντι με ένα άτομο τείνετε να μιλάτε περισσότερο από όταν κάθεστε στην ίδια ευθεία.

Κανόνας 2ος: Βάψτε το ταβάνι λευκό Κάντε τη διαφορά και βάψτε το ταβάνι σας σε ένα έντονο χρώμα. Όχι μόνο, δεν θα μικρύνει οπτικά το δωμάτιό σας, αλλά θα φαίνεται πιο χαρούμενο, φωτεινό και μοντέρνο από ποτέ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!