GOOD LIFE

Τα 8 πιο "ασφαλή από... ζόμπι" σπίτια στον κόσμο [βίντεο]

Πρόκειται για σπίτια που είτε θυμίζουν αληθινά φρούρια, είτε έχουν στηθεί σε τέτοια σημεία που είναι αδύνατο για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες να τα προσεγγίσουν.

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με ζόμπι (όπως το The Walking Dead) το κανάλι Facts Verse του youtube, έφτιαξε πρόσφατα ένα βίντεο όπου παρουσιάζει 8 σπίτια, τα οποία είναι απολύτως ασφαλή ακόμα και σε ένα (απίθανο) σενάριο επίθεσης και εξάπλωσης των... ζόμπι.
Το πρώτο σπίτι έχει σχεδιαστεί ως μοντέλο από τον Robert Konieczny και σε περίπτωση επίθεσης όλες οι είσοδοι και τα παράθυρα του σπιτιού κλείνουν με χοντρά πάνελ από μπετό, ενώ η πρόσβαση στο σπίτι γίεται μέσω κιινητής γέφυρας.
Το δεύτερο σπίτι βρίσκεται στην Ισλανδία, σε ένα απόκρυμνο νησί, στο οποίο είναι αδύνατη η πρόσβαση από τη θάλασσα. Μάλιστα αυτό το νησί το είχαν κάνει δώρο στην τραγουδίστρια Bjork αλλά αυτή ποτέ δεν το αποδέχτηκε.
Το τρίτο σπίτι βρίσκεται στην Ονδούρα και είναι επίσης χτισμένο πάνω σε ένα βράχο στη μέση της θάλασσας.
Το τέταρτο σπίτι βρίσκεται στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και στο έδαφος μοιάζει με ένα σιλό, αλλά από κάτω του κρύβει ένα τεράστιο σπίτι καταφύγιο, που στήθηκε σε χώρο όπου αποθηκεύονταν παλιά στρατιωτικοί πύραυλοι. Υπόγεια είναι και τα δύο επόμενα σπίτια της λίστας, με το ένα να βρίσκεται στο Τέξας, και το άλλο στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Ακολουθεί το "Κιβωτός 2" ένα τεράστιο υπόγειο καταφύγιο στον Καναδά που αποτελείται από 42 λεωφορεία που έχουν θαφτεί κάτω από το έδαφος, ενώ το τελευταιο σπίτι έχει στηθεί μέσα σε μία τεράστια τρύπα στην μέση μιας ερήμου και το γρασίδι που βλέπετε είναι ψεύτικο.
Άρα αν οι πρωταγωνιστές του Walking Dead έφταναν σε κάποιο από αυτά τα σπίτια θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να γλιτώσουν από τα ζόμπι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!