ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2024

Σήμερα  δύο αστρολογικές όψεις να δίνουν τον δικό τους ευχάριστο ρυθμό στις εξελίξεις που θα έρθουν: το εξάγωνο του Ερμή από το Λέοντα με τον Δία από τους Διδύμους, προσφέρει αισιόδοξες επικοινωνίες, χαρούμενα νέα, σπουδαίες γνωριμίες, ευχάριστες συμπτώσεις και .. εξωστρέφεια, παράλληλα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μας αιφνιδιάζει θετικά σε έρωτα και χρήμα!

Κριός- Μία μέρα που δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες

Σπάνια να υπάρχει μία τόσο απολαυστική Δευτέρα, αφού αυτή η μέρα συνήθως είναι γεμάτη ευθύνες, δουλειές και τρέξιμο. Για σένα όμως σήμερα Κριέ απόψε είναι η μέρα σου, για να έχεις έξτρα κέρδος στο πορτοφόλι μέσω νέων κινήσεων και νέων επαφών που θα κάνεις, παράλληλα όμως το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, προσφέρει πικάντικες- ενδιαφέρουσες επικοινωνίες στα αισθηματικά και σίγουρα καταστρώνεις σχέδια που θα σε συναρπάσουν! Αξιοποίησε λοιπόν την ημέρα σου για α) καινοτομίες στα επαγγελματικά που θα αποφέρουν καρπούς β) και φυσικά για ερωτικό παιχνίδι!

Ταύρος – Μέρα έκπληξη!

Μηνύματα έκπληξη φέρνει η Δευτέρα για το ζώδιο σου φίλε μου Ταύρε. Το εξάγωνο Αφροδίτης / Ουρανού ευνοεί ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί 15-20 Μάη, όπου αυτή την ημέρα λαμβάνεις ένα χαρούμενο νέο έκπληξη, ή έχεις μία συνάντηση που σε συναρπάζει! Παράλληλα με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, σου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξεις τα οικονομικά σου και να νιώσεις πιο ασφαλής, σταθερός και σίγουρος από τις συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σου! Αξιοποίησε την ημέρα για να θέσεις σε εφαρμογή τις εμπνεύσεις και τις ιδέες της στιγμής, αλλά και για να κάνεις νέα σχέδια που αφορούν το σπίτι – την οικογένεια – τα οικονομικά. Μήπως ήρθε η ώρα για την αγορά που σκόπευες να κάνεις;

Δίδυμοι – Λύνονται τα χέρια σου

Συναρπαστικό το αστρολογικό κλίμα της Δευτέρας για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Δίδυμε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής, σε εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιο σου, σου χαρίζουν την μοναδική ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία συμφέρουσα συμφωνία, στο να γνωρίσεις κόσμο, να λάβεις ένα άκρως τυχερό μήνυμα. Παράλληλα το εξάγωνο Αφροδίτης / Ουρανού προσφέρει μία ευχάριστη οικονομική – αναλαμπή που σου λύνει τα χέρια ενώ ήσουν δύσκολα! Αξιοποίησε λοιπόν αυτή την ημέρα για να γνωρίσεις κόσμο, να κάνεις τις επαφές σου, αλλά και να βρεις λύσεις σε πρακτικά ζητήματα!

Καρκίνος – Ευχάριστες προκλήσεις - προσκλήσεις

Καλωσορίζεις την εβδομάδα με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου, λάμπεις εμφανισιακά ενώ στα αισθηματικά υπάρχουν ωραίες εξελίξεις, άλλωστε το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, αποτελεί μία ευχάριστη πρόκληση για να αναζωογονηθείς και να δεις στα προσωπικά σου την όμορφη αλλαγή που περίμενες. Ανακουφιστικές λύσεις όμως δίνονται και στα οικονομικά, αφού θα κάνεις αυτή την ημέρα κάποιες συζητήσεις που θα σου δώσουν ελπίδα, δύναμη, πίστη ότι τα πράγματα θα φτιάξουν σε αυτό τον τομέα!

Λέων – Οι ιδέες σου πιάνουν τόπο

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σου και σήμερα Δευτέρα βάζεις μπροστά τα σχέδιά σου, τα μεγάλα πλάνα σου, είσαι εξωστρεφής, επικοινωνιακός και έχεις την κατάλληλη ιδέα, την κατάλληλη στιγμή! Το σημερινό εξάγωνο Ερμή/ Δία προσφέρει παραπάνω δικτύωση, επαφές, προτάσεις από το κοινωνικό περιβάλλον . Παράλληλα το εξάγωνο Αφροδίτης / Ουρανού προσφέρει την επαγγελματική λύση που ξυπνά μέσα σου το δημιουργικό σου ταπεραμέντο!Ποια είναι η προτροπή των άστρων λοιπόν για σήμερα; Δικτυώσου, έλα σε επαφή με κόσμο, κάνε τις προτάσεις σου και … ακολούθησε μία νέα ιδέα στα επαγγελματικά!

Παρθένος – Θέτεις νέους στόχους για το αύριο

Φίλε μου Παρθένε, μυστικές συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα θα σου ανοίξουν την πόρτα που περίμενες για να κάνεις βήματα ανέλιξης στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο και έχεις γεννηθεί στα τέλη του Αυγούστου! Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της, δραπετεύεις από τα σκοτάδια της μοναχικότητας και του προβληματισμού, ενώ μία αιφνίδια γνωριμία μπορεί να σε οδηγήσει σε αλλαγή θεώρησης των φιλοσοφιών σου περί σχέσεων! Τι σε προτρέπω για σήμερα λοιπόν; Θέσε νέους στόχους προσωπικά και επαγγελματικά – χωρίς να ανακοινώνεις για την ώρα τα σχέδιά σου!

Ζυγός – Επαγγελματική δημιουργικότητα

Πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, όχι γιατί στο επιβάλλουν, αλλά γιατί το έχεις μεράκι αυτό τον καιρό να κάνεις κάποιο στόχο σου πραγματικότητα φίλε μου Ζυγέ! Το εξάγωνο Αφροδίτης / Ουρανού εκτός από την επαγγελματική ανάδειξη αλλά και την έξαρση δημιουργικότητας στα επαγγελματικά , σου προσφέρει και την ευκαιρία επίτευξης στόχων στον οικονομικό τομέα. Δεν λείπει όμως αυτή την Δευτερά και η ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, νέες γνωριμίες, προτάσεις από φιλικά πρόσωπα , ενδιαφέροντα ραντεβού αλλά και αέρας αισιοδοξίας. Το εξάγωνο Ερμή/ Δία, ευνοεί ιδιαίτερα αυτή την ημέρα εσένα που έχεις γεννηθεί τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη όπου αναμένεται να λάβεις μία πολύ ευχάριστη είδηση!

Σκορπιός - Μέρα αιφνιδιασμών

Το τελευταίο διάστημα θυμίζει λίγο σκοτσέζικο ντους για το ζώδιο σου φίλε Σκορπιέ, όμως αυτή η Δευτέρα είναι θετική για όλους και εσύ δεν εξαιρείσαι του κανόνα. Από επαγγελματικής πλευράς η μέρα είναι εξαιρετική για ραντεβού – συνεντεύξεις για εργασία, συζητήσεις, προτάσεις και γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην περεταίρω ανέλιξη! Η μέρα όμως έχει και τα μέλια της στον αισθηματικό τομέα, αφού με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού από εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται καυτή , ξαφνική ερωτική εξελιξούλα που σε συναρπάζει!

Τοξότης – Μέρα αισιοδοξίας

Είναι από τις λίγες Δευτέρες που είσαι χαμογελαστός, αισιόδοξος, και πας με κέφι στην δουλειά! Ίσως γιατί καταστρώνεις σχέδια που αρχίζουν να σε κάνουν να αισθάνεσαι και πάλι καλοκαίρι! Το εξάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Δία, προσφέρει την πρόταση μίας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, ή ακόμα και κάποια νέα σχέδια που αφορούν την συντροφική σου ζωή! Το εξάγωνο Αφροδίτης / Ουρανού, προσφέρει ξαφνικό έξτρα κέρδος που βελτιώνει στο έπακρο την διάθεσή σου!

Αιγόκερως – Οικονομικές και Ερωτικές κατακτήσεις

Δεν είναι «τσαγκαροδευτέρα» για σένα φίλε μου Αιγόκερε, είναι μία άκρως τυχερή Δευτέρα για τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου επομένως χαμογέλασε και διάβασε παρακάτω … Με το εξάγωνο Ερμή – Δία προχωρά ένα οικονομικό deal το οποίο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι ωφελημένος και ότι θα αλλάξει η ποιότητα της ζωής σου! Ευνοούνται ιδιαίτερα ζητήματα γραφειοκρατικά, φορολογικά, μισθώματα και πωλήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σου! Όσο για το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό;;; Ξαφνικά αναθερμαίνεται μία ερωτική σχέση, που σε κάνει να ξεφεύγεις για λίγο από τα στενά όρια της λογικής σου!

Υδροχόος – Τυχερά Μηνύματα

Δέχεσαι μηνύματα αυτή την Δευτέρα φίλε μου Υδροχόε, τα οποία αποτελούν την έκπληξη της εποχής και σου δίνουν την μοναδική ευκαιρία να προχωρήσεις ένα δημιουργικό σχέδιο, να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, ενώ δεν αποκλείεται αυτή την ημέρα να υπάρξουν χαρούμενα μηνύματα για παιδιά, ή από τον έρωτα. Παράλληλα με το εξάγωνο Αφροδίτης / Ουρανού πραγματοποιείς αλλαγές στο εργασιακό σου πρόγραμμα και χαλαρώνεις από τις τελευταίες πιέσεις που είχες δεχθεί!

Ιχθύς – Γρήγορες θετικές εξελίξεις!

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η πρώτη ημέρα της εβδομάδας είναι δημιουργική, χαρούμενη, με τα ξαφνικά της μηνύματα, τις απρόσμενες προτάσεις της, ή ακόμα και τις αιφνίδιες γνωριμίες της, που σε παρακινούν να εκφραστείς αλλά και να ονειρευτείς! Κάτι που δεν το περίμενες στα αισθηματικά, θα προχωρήσει τώρα σε ταχύτατους ρυθμούς! Παράλληλα, η μέρα είναι εξαιρετικά θετική για να λάβεις καλές απαντήσεις για ζητήματα εργασίας ή και φυσικής κατάστασης και να ξενοιάσεις από τον προβληματισμό που βρισκόσουν τον τελευταίο καιρό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!