ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 6 Ιουλίου 2024

Ένα νέο φεγγάρι γεννιέται σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 στον Ουράνιο Θόλο εγκαινιάζοντας ένα νέο μηνιαίο κύκλο εξελίξεων και ενάρξεων. Η Σημερινή Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου στρέφει το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον μας σε θέματα που συνδέονται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα, τις ρίζες μας, αλλά και με τον ψυχισμό μας ή και το παρελθόν μας.

Κριός – Ανανέωση στο σπίτι και στην οικογένεια

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο σε επηρεάζει άμεσα φίλε μου Καρκίνε και εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που καλείσαι να βάλεις νέες βάσεις στην ζωή σου! Το διάστημα κρίνεται ιδανικό για να κάνεις νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με τον προσωπικό ή και τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή να κάνεις μία αλλαγή στην επαγγελματική έδρα , τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις πράξη. Επίσης, το διάστημα αυτό θα γίνουν νέα βήματα για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ενισχύσεις πολύ περισσότερο την συναισθηματική «φωλιά» της οικογένειας. Κάτι ακόμα εξαιρετικό; Καταφέρνεις και ξεπερνάς δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος!

Ταύρος – Σταθερές αποφάσεις για το μέλλον

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο η οποία εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο που θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες επικοινωνίες, προτάσεις, μετακινήσεις και θα ενδυναμώσεις πολύ παραπάνω τις φιλικές σου σχέσεις! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις νέα ξεκινήματα που αφορούν συμφωνίες, εμπορικές διαπραγματεύσεις, οργάνωση μετακινήσεων, προετοιμασία για εκπαίδευση, σημαντικές συναντήσεις και επαφές! Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την περίοδο θα σε θέσουν σε εγρήγορση και θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο στην ζωή σου!

Δίδυμοι – Νέα Οικονομικά Βήματα

Εξαιρετικά σημαντικό είναι αυτό το Σάββατο και για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Δίδυμε, αφού η Νέα Σελήνη του μήνα από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει νέες ευκαιρίες για τα οικονομικά σου. Μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο για να κάνεις νέα ξεκινήματα για να υπάρξει αύξηση των εσόδων σου ή και να τονώσεις τις πηγές εσόδων σου. Αν λοιπόν τριγυρίζει στο μυαλό σου η ιδέα να κάνεις μια νέα οικονομική επένδυση ή να αναζητήσεις νέες πηγές εισοδήματος, τώρα είναι η στιγμή σου για να το κάνεις πράξη. Παράλληλα στα επαγγελματικά δημιουργούνται πιο ασφαλείς και σταθερές συνθήκες και σήμερα τουλάχιστον μπορείς να οργανώσεις ένα πλάνο δράσης – το οποίο και θα τηρήσεις – που θα σου προσφέρει σημαντικά οφέλη!

Καρκίνος – Καινούργια αρχή

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου με την θετική συμμετοχή του Άρη και του Κρόνου όπου αποτελεί το ιδανικό δώρο γενεθλίων για να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνεις ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα στην ζωή σου! Κατασταλάζεις πιο ώριμα και σταθερά στο τί αλλαγές θέλεις να κάνεις στην ζωή σου και στο μέλλον σου! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις νέα ξεκινήματα που θα στηρίζονται σε γερές βάσεις και θα αφορούν είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική ζωή! Παράλληλα η μέρα προσφέρεται για ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισης, για αναδείξεις τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σου, για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι αλλά και για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Λέων – Αποκαλύψεις που σε απελευθερώνουν

Φίλε μου Λέοντα αρκετά αποκαλυπτικό αλλά και απελευθερωτικό κρίνεται αυτό το Σάββατο για το ζώδιο σου! Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Καρκίνου σε καλεί να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο και να αναζητήσεις την ηρεμία που σου είχε λείψει. Προετοιμάζεις το έδαφος για σημαντικές επαγγελματικές ενάρξεις που επρόκειτο να γίνουν, όμως δεν ανακοινώνεις τα προσωπικά σου σχέδια, απλά τώρα κάνεις κάποιες κινήσεις προκειμένου να είσαι έτοιμος στην πορεία! Κάποια νέα που θα λάβεις θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις – απαντήσεις σε παρελθοντικά θέματα. Τακτοποιείς «οφειλές» του παρελθόντος , ψυχολογικές ή και οικονομικές!

Παρθένος – Ενίσχυση κοινωνικής ζωής

Ένα νέο φεγγάρι γεννιέται σήμερα στον Ουράνιο θόλο και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε βάζεις μπροστά νέα σχέδια, νέες επιθυμίες, νέες προσδοκίες και οραματίζεσαι ένα καλύτερο αύριο! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου ενισχύει την δημοτικότητά σου σε ομάδες, συλλόγους, ενώ ενισχύεις ακόμα περισσότερο την κοινωνική ζωή! Κάνεις νέες φιλίες, δέχεσαι υποστήριξη από τον κοινωνικό κύκλο και σιγουρεύεσαι για την εξέλιξη μίας συνεργασίας. Ακόμα και στην προσωπική – αισθηματική ζωή, μπορούν να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που σε είχαν βάλει στον «πάγο» με τον σύντροφο!

Ζυγός – Νέες επαγγελματικές κατακτήσεις

Με τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που γίνεται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, η προσοχή σου στρέφεται στην καριέρα και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Είναι η ευκαιρία σου για να πραγματοποιήσεις ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα, για να θέσεις έναν νέο στόχο ή ακόμα και για να κάνεις νέα βήματα που θα σε βοηθήσουν να αναρριχηθείς επαγγελματικά! Ζητήματα και προβλήματα που είχαν προκύψει στο γάμο εξομαλύνονται και βρίσκεις την χρυσή τομή για να αποκαταστήσεις το κλίμα που είχε δημιουργηθεί στην οικογένεια! Το πιο σημαντικό είναι ότι με αυτό το φεγγάρι ατενίζεις το μέλλον σου κάνοντας νέα σχέδια για την πορεία σου!

Σκορπιός - Ανακαλύπτεις νέες προοπτικές

Ένα νέο θετικό και ελπιδοφόρο νέο φεγγάρι γεννιέται στον Ουράνιο Θόλο σήμερα και επηρεάζει άκρως ευεργετικά το ζώδιο σου φίλε μου Σκορπιέ! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί σημαντικά ζητήματα σπουδών, ταξιδιών, νέων εμπειριών, κάνεις καινούργια βήματα που θα συμβάλουν στην προσωπική σου επέκταση, ενώ αν απασχολείσαι επαγγελματικά με τον τουρισμό, τα ταξίδια ή και τα media έρχονται πολύ ελπιδοφόρα νέα που σε ανεβάζουν πολύ! Αποκτάς νέες εμπειρίες με αυτό το φεγγάρι ενώ σιγουρεύεσαι και στον αισθηματικό τομέα! Ανακαλύπτεις νέους δρόμους και νέες προοπτικές που θα τονώσουν σημαντικά την ζωή και το μέλλον σου!

Τοξότης – Βελτίωση οικονομικών

Για σήμερα Σάββατο η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου φαντάζει ιδανική για να προχωρήσεις μπροστά σε νέα οικονομικά – επενδυτικά σχέδια! Ανοίγονται ευκαιρίες για να προχωρήσουν επιτυχώς ζητήματα φορολογικά, τραπεζικά, υποθέσεις επιδομάτων ή κληρονομιών! Τακτοποιούνται εκκρεμότητες με το ακίνητο ή με οφειλές της οικογένειας και ξενοιάζεις! Παράλληλα αφήνεις τον εαυτό σου πιο ανοιχτό στο συναίσθημα και αντιμετωπίζεις με περισσότερη ευαισθησία κάποιες καταστάσεις! Η βασική σου ανάγκη αυτή την περίοδο θα είναι να εξοφλήσεις από εκκρεμότητες του παρελθόντος που βάραιναν τον ψυχισμό σου και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις!

Αιγόκερως – Νέες σημαντικές προοπτικές σε σχέσεις και σε συνεργασίες

Σήμερα Σάββατο σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου όπου και εγκαινιάζει ένα νέο ολοκαίνουργιο κύκλο για σένα φίλε μου Αιγόκερε. Οι σημαντικές ενάρξεις της περιόδου αφορούν τον τομέα των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Σε αυτούς τους τομείς θα δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές και σταθερό πλαίσιο και θα μπορέσεις να αποφασίσεις τι έχει μέλλον και ουσία! Όμως είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να μπει στην ζωή σου και ένα νέο πρόσωπο, που η παρουσία του να παίξει σημαντικό παράγοντα στις εξελίξεις που θα έχεις στο υπόλοιπο μέρος της χρονιάς – και όχι μόνο -! Εξομαλύνεται λοιπόν σημαντικό το κλίμα των προσωπικών σχέσεων και παίρνεις ανάσα!

Υδροχόος – Νέες αποφάσεις για την τόνωση φυσικής κατάστασης

Φίλε μου Υδροχόε έψαχνες την κατάλληλη στιγμή για να κόψεις κακές συνήθειες, για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, την διατροφή σου, την φυσική σου κατάσταση και δημιουργήσεις ένα πιο αρμονικό πλαίσιο στην ζωή σου; Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στον Καρκίνο σου προσφέρει αυτή την σημαντική προοπτική να αναπροσαρμόσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας, να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, να φροντίσεις για θέματα που αφορούν το κατοικίδιο, αλλά και να λειτουργήσεις αρκετά πιο παραγωγικά προκειμένου να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες στα οικονομικά σου!

Ιχθύες – Νέα δημιουργικά σχέδια

Αγαπητέ μου Ιχθύ σήμερα πραγματοποιείται η μηνιαία Νέα Σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, η οποία εγκαινιάζει ένα νέο όμορφο κύκλο για θέματα που συνδέονται με τον έρωτα, τα παιδιά, την ψυχαγωγία, τα δημιουργικά σου σχέδια! Αν σκεφτόσουν να ξεκινήσεις μία νέα δημιουργική δραστηριότητα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Παράλληλα διανύεις μία άκρως ευεργετική περίοδο για να ξεκινήσεις μία νέα αισθηματική σχέση που θα έχει σταθερή προοπτική, ή για να οργανώσεις ένα νέο πλαίσιο που να αφορά τις δραστηριότητες και την ψυχαγωγία του παιδιού αν είσαι γονέας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!