GOSSIP

H Άννα Μαρία Βέλλη λέει πως έχει αποδείξεις για την κακοποίηση που βίωσε

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε ξανά στην κακοποίηση που δέχθηκε από έναν πρώην σύντροφό της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει δημοσίως το όνομά του και οι διαδικτυακοί της φίλοι φωτογράφισαν τον Άρη Μακρή.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό το Instagram διέψευσε το γεγονός.

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω. Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δεν με κατονόμαζε, άρα και δεν με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δεν με άγγιζε, αφού δεν συνάδει με την πραγματικότητα. Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος. Προτείνω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάζουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει, θεωρώ, να τις φέρνουμε στα μέτρα τα δικά μας, αλλά να ανεβαίνουμε με κόπο και αλήθεια στα δικά τους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Άρης Μακρής.

Η Χρύσα Κατσαρίνη, η οποία είναι στενή φίλη της Άννας Μαρίας Βέλλη, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη που είχαν κάνει πριν τρία χρόνια και είχε αποκαλύψει το εν λόγω γεγονός.

«Ξέρω ποιος ήταν ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας»

Μάλιστα, η φίλη της Άννας Μαρίας, η Χρύσα Κατσαρίνη αναφέρει στην ανάρτησή της: «Αγάπες ξέρετε ποιος είναι σίγουρος πως μια ιστορία κακοποίησης δεν αναφέρεται σε εκείνον; Αυτός που δεν έχει κακοποιήσει. Πάντως να πω κάτι για τους δημοσιογράφους που τοποθετούνται τόσο καταγγελτικά επί του θέματος. Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει διαψεύσει κατηγορίες που είχαν πέσει πάνω στον λάθος άνθρωπο. Απλά το λέω…».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!