GOSSIP

H Τούνη έγινε έξαλλη με ένα δημοσίευμα και έδωσε... πληρωμένη απάντηση

Η influencer Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, έχοντας πλέον στην αγκαλιά τους, το αγοράκι τους, αλλά παράλληλα, η καθημερινότητά τους, έχει γεμίσει με πολλές υποχρεώσεις, όχι μόνο λόγω του μωρού και των επαγγελματικών τους δεσμεύσεων, αλλά επειδή εδώ και λίγες εβδομάδες, βρίσκονται σε διαδικασία μετακόμισης.

Η Ιωάννα διατηρεί το δικό της πολυτελές σπίτι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, αλλά τώρα που έγινε μαμά, αποφάσισε να μείνει μαζί με τον Αλεξάνδρου στην Αθήνα και το ζευγάρι αναζήτησε μεγαλύτερο σπίτι.


Μάλιστα η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις από το νέο σπίτι της.



Ωστόσο, κάποιοι έσπευσαν να πουν πως το ζευγάρι πλέον δεν έχει χλιδάτη ζωή.


Συγκεκριμένα ημοσίευμα ανέφερε πως πια το σπίτι τους δεν έχει ούτε τζακούζι, ούτε κήπο και πως πλέον δεν ζουν στη χλιδή! Φυσικά η Ιωάννα δεν το άφησε αναπάντητο.

«Κάτι ακόμα. Γιατί είστε κακούληδες; Γιατί αυτό; Λοιπόν, προς ενημέρωση, δεν ξέρω, όσων θέλουν να χαρούν με κάτι που δεν υπάρχει, το τζακούζι μας είναι ακριβώς πάνω στο roof garden μας, το οποίο είναι υπό κατασκευή και δεν είναι ακόμη έτοιμο. Αυτό. Μας κάνει; Roof garden, τζακούζι, το σπίτι είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Δεν χρεοκοπήσαμε, αν αυτό ελπίζατε. Sorry που το χαλάω ε;» απάντησε η Ιωάννα Τούνη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!