GOOD LIFE

Μάθε τί είναι το Breathwork - Η ηθοποιός Θωμαΐς Ανδρούτσου μας εξηγεί [βίντεο]

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου,  που υποδυόταν την Πελαγία στη σειρά “Η Οικογένεια Βλάπτει” εγκατέλειψε την υποκριτική και ασχολείται με την τεχνική breathwork.

Όπως εξήγησε η ίδια, αναπνέει με συγκεκριμένο τρόπο και τεχνική, η οποία κατευνάζει κομμάτια του εγκεφάλου, την ηρεμεί και της επιτρέπει να βυθίζεται σε πιο κρυμμένα κομμάτια της.

«Ο διαλογισμός λειτουργεί μέσα από την αναπνοή, αλλά αυτό είναι κάτι πιο συγκεκριμένο. Παίρνω με αυτόν τον τρόπο πληροφορίες από το υποσυνείδητο και αλλάζει τον προγραμματισμό μου από την παιδική μου ηλικία. Καταλαβαίνω την πραγματική μου ιστορία και στόχος είναι να με αγαπώ με απόλυτη αποδοχή σε όλα μου τα κομμάτια».

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου αναφέρθηκε στην κακή ψυχολογική περίοδο που βίωνε, αλλά και τη στιγμή που οι κρίσεις πανικού της χτύπησαν την πόρτα.

«Ζοριζόμουν ψυχολογικά, δεν ένιωθα καλά. Ήμουν στριμωγμένη και στο χρόνο και στις γενικότερες συνθήκες, δεν είχα χαρά. Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και πάθαινα κρίσεις πανικού. Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο, γιατί έρχονται να μας δείξουν πως κάτι μας πιέζει», δήλωσε.

Όπως είπε η ίδια, δεν της λείπει πλέον το θέατρο και η τηλεόραση. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να βρεθεί σε μία σκηνή η μπροστά σε μία κάμερα, ωστόσο νιώθει πως αυτό που ζει τώρα είναι πιο ουσιαστικό για εκείνη.

«Οι προτάσεις δεν σταμάτησαν ποτέ, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αυτά που κάνω και να πάω για δεκάωρο γύρισμα», είπε σχετικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!