ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2022

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι ανασφάλεια, έντονη καχυποψία, κτητικότητα, λανθασμένες εντυπώσεις. Η διαίσθηση δεν θα είναι βάσιμη, τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν την έντονη καχυποψία, τις σκηνές ζηλοτυπίας και τις κτητικές συμπεριφορές, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην αμφισβήτηση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και σου δίνεται η ευκαιρία να θεμελίωσης μία νέα πορεία με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα λύνοντας προβλήματα του παρελθόντος που σε έχουν απασχολήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Νέες υποθέσεις σε σχέση με το εμπόριο, το διαδίκτυο, την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν. Είναι σημαντικό να είσαι ρεαλιστής σε αυτά που εκφράζεις και να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Φρόντισε να προσπαθήσει σκληρά για να κατακτήσεις πιθανές συμφωνίες που έχουν να σου δώσουν πολλά.

Προσοχή σε λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να εκφράσεις το ταίρι σου και να παρεξηγηθείς μαζί του λόγω της στολής αντίληψης των πραγμάτων. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές που θα σε απασχολήσουν όμως θα πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυρίαρχη όμως το πρωί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα λόγω της έντασης που εκδηλώνεις. Φρόντισε να μην επηρεάσουν τις φιλικές σου σχέσεις και προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη αντιμετώπιση σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις οικονομικού επιπέδου που θα έχουν κόστος και ψυχολογικό. Προσπάθησε να βρεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσεις και να κερδίσεις.

Το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και εντείνουν τα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να σε γεμίσει ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι κυρίαρχο για εσένα στην αγάπη.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, εκφράζεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες όμως το πρωί μπορεί να υπάρχει έντονος εκνευρισμός λόγω φόρτου εργασίας και αυτό να εκδηλωθεί άμεσα στον περίγυρό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου που μπορεί να δημιουργήσει έντονους καβγάδες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου σε επαγγελματικό επίπεδο όμως η ένταση είναι αυξημένη και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ιδιαίτερα το πρωί. Στη διάρκεια της ημέρας θα πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να απεμπλακείς από τις όποιες δυσκολίες.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη από το ταίρι σου, είναι απαραίτητο όμως να δώσεις τον χώρο που χρειάζεται και αυτό για να εκφράσει αυτά που νιώθει. Αν είσαι  αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες από την δουλειά που θα σου κεντρίσουν την προσοχή καθώς δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος και να εντυπωσιάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε σχέση με το παρελθόν και πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από φόβους και προκαταλήψεις πατώντας γερά στα πόδια σου και ξεπερνώντας τα όποια απωθημένα σε βουλιάζουν συναισθηματικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς η δομημένη σου σκέψη σε βοηθά να κινηθείς με αποφασιστικότητα και με γνώμονα ότι θέλεις να αφήσεις πίσω σου ότι λειτουργεί πιεστικά στα επαγγελματικά σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, προσοχή σε συναισθηματικές εξάρσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο και σε αναστατώνουν οδηγώντας σε πιθανά σε ξεσπάσματα που δεν σε ευνοούν.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε φιλικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς για να αποκαταστήσεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση και αυτό αναγνωρίζεται από τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώσου σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Προσοχή δείξε σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς δεν έχεις άμεση αντίληψη των πραγμάτων και οι συμφωνίες δεν θα είναι αυτές που περιμένεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές ανάγκες στο ταίρι σου όμως καλά θα κάνεις να είσαι ακριβής γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του, άφησε χρόνο για να δεις πραγματικά αν σου ταιριάζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε σχέση με την δημόσια εικόνα σου και θέματα αυτοπροβολής που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να δομήσεις μία νέα καθημερινότητα που θα εντυπωσιάσει το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικές ευκαιρίες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο καθώς δείχνεις να έχεις την βούληση, την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που απαιτείται για να πετύχεις. Προσοχή σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος καθώς δεν θα είναι ξεκάθαρο και μπορεί στο τέλος να απογοητευτείς.

Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει στο ταίρι σου γκρίνια και ανασφάλεια, φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που να δείξουν τον ενδιαφέρον θυμίζοντας σου καταστάσεις από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, όπως και σε ότι αφορά ζητήματα επιμόρφωσης που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από το εξωτερικό δείχνουν έντονα ότι θέλουν να ασχοληθούν μαζί σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν και αφορούν νομικά θέματα ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία που μπορεί να φέρονται συμφέρουσες. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία για να κάνεις βήματα προς τα μπρος και όχι για να απογοητευτείς.

Οι υπερβολές μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σήμερα για αυτό φρόντισε να μην παρεκτραπείς και πληγώσεις το ταίρι σου με τις κινήσεις και τα λεγόμενά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι πιθανό να επιστρέψει πρόσωπο που θα υπόσχεται πολλά, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι για να δεις τις προθέσεις του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Προσοχή σε ξεσπάσματα λόγω της έντασης, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα με ψυχραιμία και ώριμη σκέψη αρκεί να μην χαθείς στις υποσχέσεις και στα μεγάλα λόγια που μπορεί να υπάρξουν. Η διαίσθησή σου δείχνει τον δρόμο που πρέπει να κατευθυνθείς για να αποφύγεις παγίδες και να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται πιθανές ευκαιρίες που θα υπάρξουν.

Το πάθος κυριαρχεί και η καχυποψία μπορεί να θολώσει το μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε στρεβλές σκέψεις να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο αισθησιασμός πρωταγωνιστεί σε επιστροφή προσώπου του παρελθόντος που θέλει να σε ταρακουνήσει για τα καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ρεαλιστικός λόγος θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να προσπαθήσεις με ωριμότητα και λογική να δομήσεις τις νέες συνθήκες που οφείλεις να ακολουθήσεις. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στο τέλος θα είναι απογοητευτικές για εσένα.

Φρόντισε να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό περιβάλλον αποφεύγοντας σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να υπάρξουν που θα σε ανεβάσουν, όμως είναι πιθανόν να μην βλέπεις αντικειμενικά που μπορούν να καταλήξουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και τη σωματική σου υγείας. Είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή να βάλεις την γυμναστική στη ζωή σου για να βελτιώσεις την ενέργειά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές νέες προτάσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να σε βοηθήσουν να διανύσεις ένα νέο μονοπάτι σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, αρκεί να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια δείχνοντας υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα στις κινήσεις σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να καταλήξεις ζητήματα που σε ενοχλούν καθημερινά με το ταίρι σου όμως πιθανότατα η εξέλιξη να μην σε ικανοποιήσει και να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που θα επιδιώξει να σε κατακτήσει και πάλι. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα παιδιά και τη δημιουργία καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και ζωντάνια. Η διασκέδαση δεν θα λείψει και θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς ανεβάζοντας τους πάντες με την υπέροχη διάθεση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικά ξεκινήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνει στον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, την γενναιοδωρία που απαιτείται για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσοχή σε σχέση με δημιουργικά ενδιαφέροντα καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν θα είναι ρεαλιστικά.

Τα συναισθήματα είναι έντονα όμως μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές ή να βγάλεις λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, προσοχή γιατί στο τέλος μπορεί να πληγωθείς.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, βρίσκεις το χρόνο να δεις με πρόσωπα από την οικογένειά σου που είναι σημαντικά για εσένα. Απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου δείχνουν. Προσοχή δείξε τις πρωινές ώρες γιατί μπορεί η νευρικότητα να κυριαρχήσει και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις για ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κυκλοθυμία σου το πρωί μπορεί να παίξει ανασταλτικό ρόλο σε πιθανά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως καθώς φαίνεται ότι δεν έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να τα διαχειριστείς. Προσοχή και σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μην έχουν την πορεία που θέλεις για να υπάρξει απογοήτευση.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να έχει το πάνω χέρι και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσεις στη σχέση σου απολαμβάνοντας στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα εντείνει την οικειότητα και την ασφάλεια.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!