GOSSIP

H Ραμόνα Βλαντή κατακεραύνωσε τη Βίκυ Καγιά και το GNTM

Ο νέος κύκλος του GNTM, συνεχίζει να προκαλεί αναρίθμητα σχόλια, με πολλούς να ασκούν σκληρή κριτική, ειδικά για την στάση των κριτών απέναντι στα επίδοξα μοντέλα και σήμερα και η εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά, ασχολήθηκε εκτενώς με αυτό το θέμα.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο χθεσινοβραδινό λαμπερό event που έγινε για τα 25 χρόνια του fashion tv και κατέγραψε δηλώσεις πολλών celebrities για το GNTM, το οποίο φάνηκε να έχει... διχάσει τους πάντες.


Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν ήταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το μοντέλο που υπήρξε κριτής του σόου, η οποία ισχυρίστηκε πως δεν το έχει δει φέτος, αλλά και ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος είπε πως το θέμα του diversity είναι κοινωνικό και δεν... λύνεται τηλεοπτικά.


Όμως αυτή που πραγματικά... κατακεραύνωσε το GNTM, ήταν η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ραμόνα Βλαντή, οι οποία είπε πως οι τρεις από τέσσερις κριτές έχουν παλιακές απόψεις και πως φαίνεται πως είναι πολλά χρόνια εκτός χώρου!


Επίσης σχολίασε και πάλι τη Σοφία Χατζηπαντέλη, λέγοντας πως αν δεν ήταν "πλαστική" από πάνω μέχρι κάτω θα μπορούσε να την ακούσει και πρόσθεσε "Δεν είναι diversity επειδή έχει αυτά τα φρύδια, είναι character... μπερδεύουν και τους όρους!" .


Και όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο σόου είπε: «'Εχει μπερδέψει την ταπεινότητα με την έλλειψη προσωπικότητας... αν θέλουν κοριτσάκια - στρατιωτάκια που θα κάνουν ό,τι θέλει η Καγιά...» και τόνισε «Η Καγιά θα πρέπει να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα κορίτσια να μιλήσουνε».


Το ίδιο βίντεο φιλοξένησε τις επίσης αιχμηρές δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη.


Μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!