GOSSIP

Η Μαρίνα Πατούλη "έκραξε" άσχημα το GNTM - Το είπε "τηλεοπτικό σκουπίδι"

Η Μαρίνα Πατούλη, η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής και γνωστού πολιτικού Γιώργου Πατούλη, βρέθηκε και αυτή στο πάρτι που έγινε για τα 25 χρόνια του fashion TV στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα, φρόντισε να... κατακεραυνώσει το ριάλιτι μοντέλων GNTM ενώ μίλησε πολύ υποτιμητικά και για την Βίκυ Καγιά.

Έτσι μετά την πρόσφατη σκληρή κριτική που ακούσαμε χθες να κάνει η Αφροδίτη Γραμμέλη, για το GNTM, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, σήμερα είδαμε το βίντεο με τις δηλώσεις της Πατούλη, η οποία... άστραψε και βρόντηξε όταν την ρώτησαν για το GNTM.


Συγκεκριμένα η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, ότι προσβάλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα, προσβάλει τη γυναίκα και δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν μπορούν να δίνουν λάθος πρότυπα στις νέες γενιές. Εγώ ως μάνα, με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια».

Όταν την ρώτησαν για την Βίκυ Καγιά, η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: «Δεν την γνωρίζω. Δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο».

Όσο για τη Σοφία Χατζηπαντελή, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι μου λέτε. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!