GOSSIP

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εξηγεί γιατί ακυρώθηκε η συναυλία της με τη Μαρινέλλα

Σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα θα συναντούσε επί σκηνής τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια συναυλία που ανέμεναν ανυπόμονα χιλιάδες φαν τους, αλλά δυστυχώς πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε η ακύρωσή της.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε, πως λόγω κρούσματος κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην ομάδα της διοργάνωσης (χωρίς να προσδιορίζεται αν μια από τις δυο τραγουδίστριες βρέθηκαν θετικές στη Covid 19) η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε, αλλά θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου.


«Η εταιρία παραγωγής GALAXIAS LIVE PRODUCTIONS ενημερώνει το κοινό ότι η sold out συναυλία  “ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ”  δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 15/6/2022  στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας , λόγω κρούσματος COVID-19 στην ευρύτερη καλλιτεχνική ομάδα. Η συναυλία των δύο καλλιτεχνών μεταφέρεται για την Τετάρτη 6 /7/2022» ανέφερε η ανακοίνωση.


Η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου, με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ενημέρωσε τους φαν της για την ακύρωση της αποψινής συναυλίας, τονίζοντας πως ο κορωνοϊός τους χτύπησε την πόρτα, αλλά εξηγώντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!