GOSSIP

Μεγάλη ένταση είχαμε σήμερα στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη [βίντεο]

Συνεχίζεται και σήμερα η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατάθεση μιας πρώην συντρόφου του άλλοτε καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αλλά όταν ο συνήγορος του ηθοποιού και σκηνοθέτη πήρε το λόγο, επικράτησε μεγάλη ένταση.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό η Μπέσσυ Αντωνάκη: «Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία, με την πρώην σύντροφο του Δημήτρη Λιγνάδη να αντιδρά στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια, οι οποίες αφορούσαν κάποια email που είχαν αποσταλεί την περίοδο 2015-2017 στον κατηγορούμενο από την κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώην σύντροφός του.

Σύμφωνα με τα μηνύματα αυτά και σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας επιδείκνυε μια προσωπικότητα ιδιαίτερα εμμονική απέναντι στον Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, τον καλούσε στο τηλέφωνο 120 φορές ορισμένες μέρες και έπαιρνε τηλέφωνο από διαφορετικούς αριθμούς, επειδή δεν σήκωνε ο Δημήτρης Λιγνάδης το τηλέφωνο όταν έβλεπε τον αριθμό της.

Η πρόεδρος τής πρότεινε να πάρει μια καρέκλα να καθίσει γιατί κάποια στιγμή έτρεμαν τα πόδια της, υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!