GOSSIP

H Hailey Bieber σε νέο βίντεο μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε πρόσφατα η Hailey, η σύζυγος του ποπ σταρ Justin Bieber, αφού το πασίγνωστο μοντέλο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

 


Η ίδια τώρα με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τα όσα βίωσε τις μέρες που βρέθηκε στο νοσοκομείο.


«Ένιωθα τη δεξιά μεριά του προσώπου μου να μουδιάζει, δεν μπορούσα να αρθρώσω ούτε μια πρόταση. Αυτό που σκέφτηκα αμέσως, ήταν ότι παθαίνω εγκεφαλικό», ανέφερε στο βίντεο η Hailey και στη συνέχεια επισήμανε ότι όσο περίμενε το ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ένας γιατρός που βρισκόταν κοντά στο σπίτι, βρέθηκε εκεί για να την εξετάσει.
Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, όπως είπε η ίδια, το μούδιασμα που είχε στο πρόσωπό της είχε περάσει. Παρόλα αυτά, η δυσκολία στην ομιλία της συνεχίστηκε. Η ίδια υπογράμμισε ωστόσο, ότι το άγχος που ένιωθε, δεν βοήθησε καθόλου στη συγκεκριμένη κατάσταση.

«Το άγχος μου τα έκανε όλα πολύ χειρότερα. Μέχρι να βρεθώ στα επείγοντα, τα είχα ξεπεράσει όλα. Μπορούσα να μιλήσω και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στο πρόσωπο, αλλά ούτε και στα χέρια μου», εξήγησε συγκεκριμένα.

«Νιώθω τεράστια ανακούφιση, που μπορώ να καταλάβω τι μου συνέβη και που μπορέσαμε να κλείσουμε αυτή την τρύπα. Μπορώ πλέον, να προχωρήσω, μετά από αυτή την τρομακτική κατάσταση και να συνεχίσω τη ζωή μου», είπε το μοντέλο κλείνοντας το βίντεο και πρόσθεσε, ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή με αντιπηκτικά χάπια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!