GOSSIP

Η Ηλιάκη δηλώνει πως «Δεν είμαι η Μαρία που ήμουν...» μετά τη Covid -19

Συχνά ακούμε πλέον τον όρο long Covid για ασθενείς που έχουν συμπτώματα πολύ καιρό μετά τη νόσησή τους με κορωνοϊό, ενώ επιστημονικές μελέτες συχνά πλέον καταγράφουν πως αρκετοί ασθενείς εμφανίζουν κόπωση αρκετό καιρό μετά τη νόσηση και αυτό συνέβη μάλλον και στην παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη,

Η ίδια νόσησε πριν από αρκετές ημέρες και τώρα, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη νόσηση και ενώ δεν βγαίνει πλέον θετική στα σχετικά τεστ, βγήκε μια βόλτα, αλλά παραδέχεται σε ένα βίντεο, πως δεν νιώθει και πολύ ο εαυτός της, ενώ αποκάλυψε και τί της λέει η γιατρός της.

«Βγήκα έξω σήμερα, μετά από… Δεν θυμάμαι έχω χάσει το μέτρημα με τις μέρες που ήμουν σπίτι με τον Covid αγκαλιά. Περίεργη φασούλα, ύπουλο πράγμα, δεν είμαι η Μαρία που ήμουν, τουλάχιστον οργανικά, αισθάνομαι μια τεράστια κόπωση.

Χθες βγήκα λίγο να περπατήσω και δεν με αναγνώριζα, το σώμα μου. Μου είπε και η γιατρός να προσέχω και να μην ξεκινήσω απότομα γυμναστική, να συνεχίσω να παίρνω τις βιταμίνες μου και όλα καλά αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Δες το βίντεο που αναδημοσιεύει το tife.gr:

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!