GOSSIP

Δημοσίευμα αποκαλύπτει πότε η Κάτια Ταραμπάνκο αναχωρεί για Άγιο Δομίνικο

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, πέτυχε πολλά: έγινε παρουσιάστρια στους Θαλασσόλυκους, συμμετείχε στην ταινία Black Bachelor και φυσικά ξεχώρισε όταν μπήκε στο περσινό Survivor, αν και αποχώρησε σχετικά νωρίς.

Θυμίζουμε πως το μοντέλο, αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor για λόγους υγείας, μολονότι ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες και κάποιοι τη θεωρούσαν ακόμα και φαβορί για τη νίκη.

Τώρα φουντώνουν οι φήμες πως σύντομα θα επιστρέψει στο Survivor, και μάλιστα κάποια δημοσιεύματα ισχυρίζονταν πως ήδη έχει φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Nitro, η Κάτια Ταραμπάνκο φεύγει από την Ελλάδα στις 22 του Ιανουαρίου για να βρεθεί στο νέο κύκλο του Survivor.

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι να τη δούμε να μπαίνει στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης στο τέλος του μήνα ή στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Η ίδια πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα και αρκέστηκε στο να μοιραστεί μέσω Instagram τη χαρά της για τη συμμετοχή της στην ταινία The Bachelor ανεβάζοντας πλάνα από την πρόσφατη επίσημη πρεμιέρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!