GOSSIP

Χωρισμός βόμβα στη σόουμπιζ - Χώρισαν οι Zayn Malik και Gigi Hadid

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού ενός από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ: του top model Gigi Hadid και του τραγουδιστή Zayn Malik.

Η είδηση πως η 26χρονη Gigi που είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και ο 28χρονος pop star Zayn χώρισαν επιβεβαιώθηκε επίσημα με ανακοίνωση στο ΤΜΖ και μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο χωρισμός έγινε πριν από ένα μήνα.


Ωστόσο τώρα έγινε γνωστή η είδηση, καθώς η μητέρα της Gigi (που επίσης υπήρξε μοντέλο και τηλεπερσόνα) η 57χρονη Yolanda Foster υποστηρίζει πως ο Zayn τη χτύπησε και αυτό οδήγησε  την κόρη της στον χωρισμό.


Ο ίδιος ο Zayn αρνείται τις κατηγορίες «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Yolanda Hadid και, για το καλό της κόρης μου, αρνούμαι να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζω ότι η Yolanda θα ανασκευάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της ιδιωτικής επίλυσης αυτών των οικογενειακών προβλημάτων».


Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2015, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, αλλά η ερωτική τους επανασύνδεση έκανε πολλούς να περιμένουν το γάμο τους, ενώ το ζευγάρι απέκτησε και μια κορούλα, την μικρή Khai, που είναι μόλις 13 μηνών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!