ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα πρέπει να προσέξουν πολύ την Πανσέληνο του Οκτωβρίου

Στις 20 Οκτωβρίου θα έχουμε Πανσέληνο και αυτό το ολόγιωμο φεγγάρι, αστρολογικά συμπίπτει με... δύσκολες όψεις και θα φέρει αναταραχές, ρήξεις στις σχέσεις (επαγγελματικές, οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές...κ.ά.) διαμάχες, παρασκηνιακές και ύπουλες ενέργειες, ατυχήματα και πολλά άλλα δεινά!

Γιατί όμως θα συμβούν όλα αυτά και ποιοι πρέπει να προσέξουν περισσότερο;

Στο astrokouskous.oroskopos.gr διαβάζουμε πως στην Πανσέληνο του Οκτωβρίου από το ζώδιο του Κριού, παρατηρούμε την συμμετοχή του Άρη ο οποίος κινείται αδύναμος στο ζώδιο του Ζυγού, καθώς και του Πλούτωνα που έχει γυρίσει πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μεταξύ τους την δύσκολη γωνία τετραγώνου και οι δύο μαζί δύσκολες γωνίες με τα «φώτα» (Ήλιο – Σελήνη)! Παρατηρούμε λοιπόν τον σχηματισμό ταυ-τετραγώνου Ήλιου – Σελήνης – Άρη – Πλούτωνα, το οποίο και θα αποτελέσει τον βασικό μοχλό των ταραχώδη επεισοδίων αυτού του διαστήματος.  Τονίζω εδώ ότι η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν θα μας επηρεάσει μόνο σε ψυχολογικό υπόβαθρο, αλλά θα φέρει γεγονότα και εξελίξεις στην ζωή και στην καθημερινότητά μας.

Τι πρέπει να προσέξουμε με την Πανσέληνο του Οκτωβρίου;

Ας δούμε τις επιπτώσεις αυτού του φεγγαριού, ποια θα είναι τα επακόλουθά του,  προκειμένου να ξέρουμε από τι πρέπει να προστατευτούμε και τι πρέπει να προσέξουμε:

  • Ταραχώδης περίοδος για σχέσεις και συνεργασίες, καταλυτικές εξελίξεις που θα φέρουν την διάλυση και την οριστική ρήξη. Οι διασπάσεις που θα γίνουν τώρα θα είναι πολύ ισχυρές με βασικό χαρακτηριστικό το μένος , την εκδικητικότητα και την κακία.
  • Ύπουλες ενέργειες, πισώπλατες παρασκηνιακές δραστηριότητες οι οποίες έχουν ως χαρακτηριστικό τους τον δόλο, την εκδίκηση ή και την τιμωρία.
  • Εγκληματικές ενέργειες, έξαρση βίας, παρανοϊκές και επικίνδυνες συμπεριφορές ανθρώπων που ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής.
  • Ατυχήματα
  • Απόλυτες , χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που ως βασικό κίνητρο έχουν τον πλήρη έλεγχο και την επιβολή.
  • Ο εγωισμός και η επιθετικότητα θα οδηγήσουν σε ασυγκράτητες συμπεριφορές που θα έχουν δυσάρεστα επακόλουθα. Οι καβγάδες θα είναι επικοί!
  • Μάχες συμφερόντων
  • Τα αρνητικά συναισθήματα (αλλά και τα ένστικτα) που ήταν συσσωρευμένα μέσα στις ανθρώπινες ψυχές αναβλύζουν αυτό τον καιρό: ζήλεια, πάθος, εμμονή, εκδίκηση, φόβος, θυμός …
  • Αποκαλύψεις που προκαλούν διάλυση.

Οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά και οι συμπεριφορές των ανθρώπων λοιπόν, οδηγούνται στα άκρα σε αυτή την χρονική περίοδο πολύ παραπάνω 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την κορύφωση της Πανσελήνου, όπου θα χρειαστεί να είμαστε πιο προσεχτικοί, συγκρατημένοι, προϊδεασμένοι των τάσεων που διαμορφώνονται τώρα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο Οκτωβρίου

Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που δέχονται άμεση επιρροή από αυτό το δύσκολο φεγγάρι του Οκτωβρίου είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η – 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!