GOSSIP

Ρέμος, Ψινάκης και Αλιάγας πόζαραν μαζί στο Μονακό [εικόνες]

Φέτος, έχουν πυκνώσει πολύ οι εξορμήσεις Ελλήνων celebrities στο πριγκιπάτο του Μονακό και τώρα εκεί βρίσκεται εδώ και μέρες ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος φροντίζει να μας δείχνει μέσω social media όλες τις συναντήσεις που είχε με διάσημα πρόσωπα που πέτυχε στο Μόντε Κάρλο.

Θυμίζουμε πως στο Μονακό, το προηγούμενο διάστημα, είδαμε να επισκέπτονται από την Σπυροπούλου και την Άννα Βίσση μέχρι τον Λάκη Γαβάλα.


Και τώρα εκεί βρίσκεται εδώ και μέρες, ο γνωστός manager καλλιτεχνών και πολιτικός Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μάλιστα αυτό το διάστημα ετοιμάζει και τη βιογραφία του και τώρα μάθαμε πως η βιογραφία του θα γίνει και τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ!


Ο Ψινάκης, αρχικά μας έδειξε πως συνάντησε τυχαία στο Μονακό το διάσημο τενίστα Rafel Nadal, μετά μας έδειξε πως συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο παλάτι του Μονακό και πριν λίγες ώρες μας έδειξε πως συνάντησε και τους Νίκο Αλιάγα και Αντώνη Ρέμο και οι τρεις μαζί τους πόζαραν έξω από το θρυλικό ξενοδοχείο Hotel De Paris.


«Με δύο παλιούς καλούς μου φίλους, περάσαμε υπέροχα στο #Monaco Τον εθνικό μας @aremovic και τον διεθνή μας @nikosaliagas που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό!» έγραψε στη λεζάντα ο Ψινάκης που σίγουρα κάνει μια αξιοζήλευτα κοσμοπολίτικη ζωή.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!