GOSSIP

Η έγκυος Τζούλια Νόβα πόζαρε με ένα μπλουζάκι που προκάλεσε χαμό

Μετά από ένα δύσκολο χωρισμό που βίωσε πέρυσι, όταν έβαλε τέλος στον πολυετή δεσμό της με το Γιάννη Μάρκου και χώρισε το διάστημα που έκανε πλάνα για το γάμο της, το μοντέλο Τζούλια Νόβα, δείχνει να έχει βρει ξανά την απόλυτη ευτυχία.

Η ίδια, εδώ και μήνες είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Βιτζιλαίο, έχουν πλέον αρραβωνιαστεί και περιμένουν να φέρουν στον κόσμο και το πρώτο παιδί τους.


Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, πρόσφατα δήλωσε πως σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως είναι έγκυος η Τζούλια και πως του κακοφάνηκε, αλλά παραδέχτηκε πως γνώριζε πως η Τζούλια ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί.


Η Τζούλια είναι φουλ ευτυχισμένη και δεν το κρύβει και τώρα πόζαρε επιδεικνύοντας στο Instagram τη φουσκωμένη κοιλίτσα της γράφοντας: «Και κάπως έτσι ξαφνικά σαν θαύμα ήρθες και όλα άλλαξαν».

Ωστόσο το γεγονός πως η ίδια, όντας Ουκρανή, φορά ένα μπλουζάκι με το σήμα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης προκάλεσε χαμό από σχόλια

«Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας….???» έγραψε ένας από τους χρήστες του Instagram

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν άμεση, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Επειδή οι γονείς μου, μου έχουν μιλήσει γι αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω», συμπληρώνοντας:

«Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!