GOSSIP

Η Μαρία Σάκκαρη είναι τελικά ζευγάρι με το γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, συνεχίζει να χαρίζει μεγάλες επιτυχίες στο ελληνικό τένις με τις νίκες της και στο τουρνουά Roland Garros, αλλά μετά το χθεσινό αγώνα της, όλοι μιλούν για το δεσμό της με το γιο του Έλληνα πρωθυπουργού.

Και μπορεί για αρκετούς μήνες να κυκλοφορούσαν οι φήμες πως η Μαρία, είναι ζευγάρι με τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά αυτές οι φήμες διαψεύστηκαν αφού οι δυο τους είναι απλά καλοί φίλοι και συναθλητές. 


Τώρα όμως μάθαμε πως η Μαρία, που είναι κόρη της πρώην γνωστής τενίστριας Αγγελικής Κανελλοπούλου είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
 

Στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου διεξάγεται το Roland Garros βρέθηκε ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, πανηγυρίζοντας τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη.

Η ελληνίδα τεννίστρια πραγματοποιώντας χθες έναν σπουδαίο αγώνα νίκησε την περσινή φιναλίστ του Roland Garros Σοφία Κένιν με 2-0 (6-1, 6-3) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του τουρνουά. Σύμφωνα με πληροφορίες στο protothema.gr ο γιος του πρωθυπουργού και η Ελληνίδα τεννίστρια διατηρούν προσωπική σχέση και έχουν έρθει πιο κοντά τις τελευταίες εβδομάδες.

Το iefimerida.gr σε άλλο δημοσίευμα αναφέρει πως αυτός ο νεανικός έρωτας μετρά ήδη 5 μήνες. Μια φιλική σχέση που ξεκίνησε από κοινές παρέες και κοινό σημείο το τένις με το οποίο ασχολείται ερασιτεχνικά βέβαια και ο 23χρονος γιος του Έλληνα πρωθυπουργού.


Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στο Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!