GOSSIP

Eurovision 2021: Πληθαίνουν τα κρούσματα κορωνοϊού σε αποστολές - Τί θα γίνει;

Πέρυσι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, δεν είχε διεξαχθεί λόγω της πανδημίας και φέτος οι Ολλανδοί διοργανωτές, ανέλαβαν το δύσκολο έργο του να κάνουν όσο γίνεται πιο... Covid free την 65η Eurovision, αλλά μάλλον δεν τα έχουν καταφέρει, αφού πληθαίνουν τα κρούσματα σε αποστολές χωρών στο Ρότερνταμ.

Έτσι μετά την εμφάνιση κρούσματος στην αποστολή της Πολωνίας, χθες έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε κρούσμα και σε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος Daði & Gagnamagnið που εκπροσωπεί την Ισλανδία.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι αποστολές της Ισλανδίας και της Πολωνίας διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Ρότερνταμ.


Έτσι πλέον όλα τα μέλη της αποστολής της χώρας, βρίσκονται σε καραντίνα (όπως και της Πολωνίας) και περιμένουν τα αποτελέσματα των PCR τεστ.

Μάλιστα επειδή οι αποστολές της Ισλανδίας και της Πολωνίας διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τις αποστολές της Μάλτας και της Ρουμανίας και οι 4 χώρες, δεν μπόρεσαν χθες να εμφανιστούν στην τελετή που έγινε για την επίσημη έναρξη του διαγωνισμού και οι εκπρόσωποί τους δεν περπάτησαν στο περίφημο τυρκουάζ χαλί.


Τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ θα κρίνουν την εξέλιξη της πορείας αυτών των χωρών στο διαγωνισμό.


Αν τα τεστ βρεθούν θετικά, οι χώρες δεν θα εμφανιστούν live στους Ημιτελικούς και τον Τελικό και οι επιλογές τους είναι δύο: είτε να διαγωνιστούν με την προβολή του μαγνητοσκοπημένου βίντεο από τη δεύτερη τεχνική πρόβα ή να κάνουν μια "Live-on-tape" performance.


Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση της EBU

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!