Ο δεύτερος μήνας της φετινής Άνοιξης ξεκινά με αισιοδοξία και διάθεση για δράση, με την Αφροδίτη στους Διδύμους να αναζωπυρώνει τις σχέσεις και τα συναισθήματα.
Χάρη στη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα από τις 5 μέχρι τις 20 Απριλίου ευνοούνται σημαντικά τα επαγγελματικά σχέδια και τα οικονομικά μας.
Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 8 Απριλίου ανοίγει τον δρόμο για την Άνοιξη και την αναθέρμανση των σχέσεων, αλλά χρειάζεται κάποια προσοχή επειδή συμπίπτει με το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και πιθανόν κάποιες προσωπικές επιδιώξεις να συναντήσουν εμπόδια.
Στις 11 Απριλίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και μας κάνει παρορμητικούς… μερικές φορές παραπάνω από όσο πρέπει! Προσοχή προς το τέλος του μήνα, επειδή κάποιες δυσαρμονικές όψεις, όπως η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 26 Απριλίου μπορεί να φέρουν ανατροπές σε κάποια σχέδια που έχουμε. Ας δούμε πως το κάθε ζώδιο μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις προς όφελος του.
Δείτε το βίντεο με τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαρία Ραπτοδήμου.