GOSSIP

H Ελισάβετ πέρασε στην αντεπίθεση μετά την "ασέβεια" των Meghan & Harry

Μπορεί επίσημα το βρετανικό παλάτι να μην έχει εκφράσει την οργή που προκάλεσε μια πρόσφατη κίνηση που έκαναν οι Meghan και Harry, αλλά η τελευταία κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ, προδίδει πως η ίδια δεν σκοπεύει να αφήσει το θέμα να ξεχαστεί.

Θυμίζουμε πως μετά την πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση της ολοκλήρωσης του Megxit, που εξέδωσε το βρετανικό παλάτι, οι Meghan & Harry, οι οποίοι πλέον ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, έσπευσαν να... διορθώσουν την ανακοίνωση που ανέφερε, μεταξύ άλλων πως απαλλάσσονται από τις κοινωνικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τη δημόσια ζωή ως μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.


Έτσι το ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει τη φιλανθρωπική δράση του και χωρίς τους επίσημους τίτλους του και τόνισε πως η προσφορά στο κοινό καλό είναι παγκόσμια.


Παράλληλα το ζευγάρι ανακοίνωσε πως έχει προγραμματίσει για τις 7 Μαρτίου τηλεοπτική συνέντευξη στη διαβόητη Oprah (πολύ καλή φίλη του ζεύγους) για να μιλήσει για όλα τώρα που δεν τους περιορίζει πουθενά ο βασιλικός τίτλος τους.


Αυτές οι κινήσεις λέγεται πως εξόργισαν το βρετανικό παλάτι και τώρα η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία αυτό το διάστημα βιώνει δύσκολες ώρες, αφού ο σύζυγός της νοσηλεύεται, ανακοίνωσε πως την ίδια μέρα, στις 7 Μαρτίου, θα κάνει και η ίδια τηλεοπτική εμφάνιση, έχοντας μάλιστα στο πλευρό της τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton.


Με τίτλο “A Celebration for Commonwealth Day” το αφιέρωμα θα μεταδοθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου στο κανάλι BBC One. Έτσι το τηλεοπτικό κοινό πρόκειται να παρακολουθήσει τα βασιλικά μέλη σε δύο διαφορετικές δράσεις, την ίδια ημέρα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!