GOSSIP

Έξαλλη λέγεται πως έγινε η βασίλισσα Ελισάβετ με τους Meghan & Harry

Χθες ολοκληρώθηκε και επίσημα το περίφημο... Megxit αφού με σχετική ανακοίνωση του βρετανικού παλατιού έγινε γνωστό πως οι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry, χάνουν όλα τα "βασιλικά" δικαιώματά τους και παράλληλα απαλλάσσονται οριστικά και από τις σχετικές υποχρεώσεις τους.

Συγκεκριμένα με την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου του ενός έτους και αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι δεν θα ανακαλέσει την απόφασή του και πλέον ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, ο δούκας του Σάσεξ χάνει τα πολύ προσφιλή του στρατιωτικά αξιώματα, ενώ η σύζυγός του χάνει τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ στην οποία τονίζεται ότι «όλοι είναι πολύ λυπημένοι γι' αυτήν την απόφαση».


H ανακοίνωση αφού ανέφερε μεταξύ άλλων, πως το ζευγάρι δεν θα συνεχίσει "τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που απορρέουν από τη δημόσια ζωή στην υπηρεσία του κοινού" πρόσθετε πως και οι δυο παραμένουν "αγαπημένα μέλη της οικογένειας".


Ωστόσο, σχεδόν αμέσως μετά από αυτή την ανακοίνωση οι Meghan & Harry εξέδωσαν μια δική τους ανακοίνωση που μάλλον εξόργισε τη βασίλισσα αφού σε αυτή το ζευγάρι (που περιμένει να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του) αναφέρει πως και οι δυο θα συνεχίσουν να ζουν μια ζωή υπηρεσίας προς το κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο και να στηρίζουν τους οργανισμούς που στήριζαν μέχρι σήμερα ανεξάρτητα από τους επίσημους ρόλους τους, τονίζοντας παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση, πως η προσφορά στο κοινό είναι παγκόσμια.


Αυτό το σχόλιο, που πολλοί θεώρησαν πως εκφράζει την οργή του Harry και της Meghan για την οριστική απομάκρυνσή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, έχει προκαλέσει σήμερα στο βρετανικό Τύπο, οργισμένα δημοσιεύματα που κατηγορούν το ζευγάρι πως δείχνει μεγάλη ασέβεια προς τη βασίλισσα, η οποία τους έχει φερθεί μόνο με αγάπη και μάλιστα αναφέρουν πως το ζευγάρι επέλεξε να ανταπαντήσει στη βασίλισσα την ώρα που ο σύζυγός της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!