ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2021

H εσωστρέφεια, το άγχος και οι εντάσεις δεν θα λείπουν από τη σημερινή μέρα, οπότε απαιτείται προσοχή από αρκετά ζώδια σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η εσωστρέφεια είναι χαρακτηριστική σήμερα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην αντιμετώπιση καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν καθώς φαίνεται η καχυποψία να κυριαρχεί. Φρόντισε να αφήσεις τον εκνευρισμό στην άκρη καθώς τα ξεσπάσματα θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εκμεταλλεύσου οι συνθήκες που σου δίνονται για να πετύχει σε επαγγελματικούς στόχους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά και σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανές γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι υποστηρικτικές σε ότι αφορά την καριέρα σου και την επίτευξη των οποίων φιλοδοξιών σου.

Ερωτικά

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί καθώς ρομαντισμός και πάθος αποτελούν τα ιδανικά στοιχεία για να απογειώσετε τη σχέση σας. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να βιώσει αναγεννησιακές καταστάσεις αρκεί να αφεθείς στα αισθήματα σου. Ο αδέσμευτος, καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς για έντονες γνωριμίες που θα προκαλέσουν αναταράξεις και συναισθηματική θύελλα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η καλή διάθεση είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς η κοινωνικότητα είναι έντονη και δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλειες. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πιθανές γι’ αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να δουν σημαντική άνθηση καθώς φαίνεται να  δραστηριοποιήσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό ότι η δημιουργικότητα και φαντασία μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ιδεατό. Εκμεταλλεύσου πιθανές γνωριμίες που έρχονται για να δώσουν σημαντικά κίνητρα και μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την επαγγελματική σου εξέλιξη. 

Ερωτικά

Το ταίρι σου είναι το επίκεντρο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να το ικανοποιήσεις. Η αισιοδοξία και το πάθος που χαρακτηρίζουν τη σχέση σήμερα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές και έντονη συντροφικότητα. Ο αδέσμευτος, πρωταγωνιστείς σε όποιο κοινωνικό περιβάλλον κι αν βρεθείς είναι βέβαιο ότι μαγνητίζεις με την παρουσία σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το άγχος μπορεί να κυριαρχεί στην ημέρα καθώς φαίνεται να κυριαρχεί η ρουτίνα για να μην σου δίνεται η ευκαιρία για δημιουργικά πράγματα που θα σε βγάλουν από την ένταση. Φρόντισε να κυριαρχήσεις έναντι του εκνευρισμό σου διαφορετικά η μέρα θα είναι δύσκολη καθώς εσύ θα δημιουργήσεις προβλήματα κυρίως τον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές στη δουλειά σου και είναι αυτό τελικά μπορεί να σου δημιουργεί έντονο στρες καθώς αυτό που θέλεις είναι να είσαι άψογος  σε ότι έχεις αναλάβει. Καλά θα κάνεις να δείξεις θετική διάθεση τα πράγματα καθώς θα αποδώσει σημαντικά τόσο στην ψυχολογία σου όσο και στην διεκπεραίωση των οποίων υποθέσεων έχεις χρεωθεί. Μόνο με το συγκεκριμένο τρόπο θα αποφύγεις τις εντάσεις με τον συνοδευτικό περίγυρο.

Ερωτικά

Η γκρίνια θα λειτουργήσει αρνητικά στη σχέση σου και θα βάλει το ταίρι σου σε αμυντική θέση καθώς φαίνεται δεν έχει διάθεση για να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να ταλαιπωρούν την σχέση σου και μην αφήνεις τις λεπτομέρειες να επηρεάσουν την γενικότερη εικόνα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η αισιοδοξία και η χαρά είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν σήμερα και είναι βέβαιο ότι θα είσαι πηγή θετικής ενέργειας για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι προσκλήσεις για εξόδους θα είναι αρκετές γι’ αυτό μην χάσεις ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά όπου και αν βρεθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δημιουργικότητα και η θετική σου ενέργεια ανεβάζουν τον πήχη και στα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να μην μπορεί τίποτα να σε σταματήσει. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και παίρνεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των συνεργασιών σου. Η αισιοδοξία λειτουργεί ευνοϊκά για όποιες νέες προσπάθειες. 

Ερωτικά

Η σχέση σου απογειώνεται καθώς φαίνεται να νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του που θα χαραχτούν βαθιά στη μνήμη σας. Ο αδέσμευτος,  η λάμψη και η γοητεία πού εκπέμπεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου και την επικοινωνία με τους γύρω σου. Φρόντισε να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες στην άκρη και χειριστικές διαθέσεις που  θα προκαλέσουν αντιδράσεις και θα δημιουργήσουν προβλήματα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ένστικτό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να διαχειριστείς καταστάσεις στη δουλειά σου με άκρως αποτελεσματικό τρόπο, κάτι που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Η ενεργητικότητά και η θετική ματιά στα πράγματα να βοηθήσουν στο να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες και να ανταποκριθείς στις οποίες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει.

Ερωτικά

Είναι γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις στιγμές χαράς και τρυφερότητας με το ταίρι σου που έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα είναι βέβαιο ότι μπορείς να δεις με αισιόδοξη ματιά  την προσωπική σου ζωή από δω και στο εξής. Ο αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να βρεις το ταίρι που αποζητάς μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον. Τα συναισθήματα θα είναι μοναδικά και η οικειότητα θα κυριαρχήσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη για επικοινωνία στρέφει την προσοχή σου σε κοντινά πρόσωπα και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές απόψεις και να ανταλλάσσεις γνώμες και ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Προσοχή στη μεταβαλλόμενη διάθεση σου που θα δημιουργήσει νευρικότητα στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το εμπόριο και η επικοινωνία είναι αυτό που σε ικανοποιεί σημαντικά και σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις συμφωνίες στους συγκεκριμένους τομείς μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές και κερδοφόρες. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα παίξει σημαντικό ρόλο στις οποίες υποθέσεις έρθουν στο προσκήνιο. 

Ερωτικά

Η χαρά κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο λειτουργεί άκρως αισιόδοξα για την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να δίνει την ώθηση για να ξεπεράσεις καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν με το ταίρι σου για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος, έχει την ευκαιρία να φλερτάρεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα βρεθείς και να κερδίσεις τα βλέμματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να σε προβληματίσουν σήμερα και να σε οδηγήσουν είτε σε εσωστρέφεια είτε στον αντιδράς απόλυτα και πεισματικά σε ότι σου προταθεί. Μην γίνεσαι αδιάλλακτος καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στις σχέσεις με τους γύρω σου και η ένταση μπορεί να κάνει την εμφάνισή της.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προωθήσεις οικονομικές συμφωνίες είναι τακτοποιήσεις εκκρεμούσες υποθέσεις και λογαριασμούς πού μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Οι προσωπικές σου διεκδικήσεις στη δουλειά μπορεί να είναι άκρως επιτυχημένες και να αποδώσουν σημαντικά οφέλη στην τσέπη σου.

Ερωτικά

Η διάθεση να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν  στο να αφεθείς στην αγκαλιά του και να μην αφήσεις τους προσωπικούς του φόβους να επηρεάσουν αρνητικά την όλη ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος, πιθανό είναι να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου βρίσκοντας την αυτοεκτίμησή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη γι’ αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στις κοινωνικές επαφές καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζει με τον δυναμισμό και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να σε καταβάλει καθώς θα χάσεις το οποίο δίκιο έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα αποδώσουν σημαντικά καθώς φαίνεται να κινείσαι παράλληλα σε πολλές κατευθύνσεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει θετικές προεκτάσεις σε όποια συμφωνία ή συνεργασίες να πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα.

Ερωτικά

Το να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες στην προσωπική σου ζωή είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ανακουφιστικά η σχέση σου με το ταίρι σου και θα δώσει το έναυσμα για να περάσετε καταπληκτικά μαζί διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Ο αδέσμευτος. δραστηριοποιείσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθεί και αυτό φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από εσένα. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να δημιουργήσει φοβίες για να σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία. Στη διάρκεια της ημέρας βρίσκεις ισορροπίες και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά τόσο στην ψυχολογία σου όσο και σε προβλήματα που πιθανά σε απασχολούν και θέλεις να δώσεις λύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρ’ όλη την συναισθηματική φόρτιση βρίσκεις την διάθεση να αντιμετωπίσουν ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου με ρεαλιστικούς και αποφασιστικούς όρους. Η σιγουριά με την οποία  κινείσαι θα βοηθήσει να δώσεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το άγχος που πιθανά είχες.

Ερωτικά

Αυτό που είναι πιθανό να επιδιώξεις σήμερα είναι να βρεθείς με το ταίρι σου μακριά από όλους απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί του που θα σε γεμίσει τρυφερότητα και ζεστασιά. Ο αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που έρχονται για να τονίσουν την παρουσία τους και να σου θυμίσουν ότι έχετε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η έντονη κοινωνικότητα είναι αυτή που σε οδηγεί το να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να ασχοληθείς με ομαδικές προσπάθειες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Εκεί δείχνεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που σε διακατέχει και μπορείς να πετύχεις θαύματα αρκεί να έχεις βάλει έναν κυρίαρχο στόχο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι προσπάθειες που μπορεί να καταβάλεις σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα έχουν όσοι αποδώσουν πολλά καθώς φαίνεται να έχεις την ενεργητικότητά και τη διάθεση για πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητα συστατικά για να πετύχεις. Οι οποίες σου κινήσεις είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις μέσα στην ομάδα που βρίσκεσαι.

Ερωτικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να σας φέρουν σε μία κοινή συνισταμένη που θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε και να προσπαθήσετε μαζί για πράγματα που σας αφορούν. Ο αδέσμευτος, μπορεί να εκπλαγείς από τα συναισθήματα φιλικών προσώπων που εκφράζονται με αμεσότητα και ανεβάζουν την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανάγκη για κοινωνική προβολή μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκλογικεύεις τα πάντα κάτι που πολλές φορές μπορεί να σε κάνει σκληρό και αδιάλλακτο στις απόψεις σου. Πιθανή πίεση που μπορεί να νιώσεις πρέπει να αντιμετωπισθεί με χαλαρούς ρυθμούς για να μπορέσεις να την ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να πετύχεις στόχους που έχεις θέσει στην καριέρα σου και να κλείσεις πιθανά ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να επανέρχονται για να εκτιμήσουν ότι εκκρεμούν και πρέπει να δώσεις λύσεις. Η έντονη διαίσθηση θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να χρειάζονται και λιγότερη λογική από ότι προβλέπεται συνήθως.

Ερωτικά

Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που έχεις με τον άνθρωπό σου καθώς παρ’ όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να νιώσεις το απόλυτο πάθος. Ο αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πρόσωπο που φαίνεται ιδανικός στα μάτια σου και προέρχεται μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η άκρως χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες χωρίς να σε γνωρίσουν. Οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι πολλές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε βοηθά να πετύχεις στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο με μεγάλη ευκολία, κάτι που δημιουργεί έντονη ικανοποίηση και χαρά. Ήρθε η ώρα να λάμψεις στο περιβάλλον που κινείσαι καθώς φαίνεται να βρίσκεις άμεσα λύσεις και να δραστηριοποιείσαι με τέτοιο τρόπο πού εντυπωσιάζεις και δημιουργείς στους γύρω σου αίσθημα εμπιστοσύνης.

Ερωτικά

Η θετικότητα και η παιδικότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να απολαύσεις το χρόνο που θα περάσεις με το ταίρι σου. Τα συναισθήματα κυριαρχούν και απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος, κεντρίζεις τα βλέμματα με το χιούμορ για την αισιοδοξία σου και πολλές μπορεί να είναι οι νέες κατακτήσεις που θα σε διεκδικήσουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!