ΖΩΔΙΑ

Αυτή η εβδομάδα θα ζορίσει πολύ 3 ζώδια

Οι αστρολόγοι εκτιμούν πως καθώς θα οδεύουμε προς το φινάλε της δύσκολης φετινής χρονιάς, σταδιακά, όλα σχεδόν τα ζώδια, θα δουν βελτιώσεις σε διάφορες πτυχές της ζωής τους: από τα οικονομικά μέχρι τα ερωτικά. Μέχρι τότε όμως αρκετά ζώδια θα τραβήξουν...μεγάλα ζόρια.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τρία είναι τα ζώδια που όχι μόνο δεν θα δουν καμιά βελτίωση στη ζωή τους, αλλά αντίθετα θα ζοριστούν πολύ και θα χρειαστεί να υποστούν και συνέπειες.

Κριός

Υπάρχει μεγάλη πίεση στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη θα είναι στον κτητικό και ευαίσθητο 8ο οίκο σου της μεταμόρφωσης και σχηματίζει τετράγωνο με τον ψυχρό Κρόνο. Αυτό μπορεί να μοιάζει σαν την αρχή μιας υπενθύμισης όλων των συναισθηματικών δεσμών που συχνά σε τραβούν προς τα κάτω. Το σύμπαν σε σπρώχνει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να το αφήσεις αυτό πίσω σου. Δεν θα συμβεί σε μια νύχτα αλλά το να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια είναι ένα σημαντικό βήμα.

Ταύρος

Το να διατηρήσεις μια υγιή και αγαπημένη σχέση είναι πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Απαιτεί και οι δύο πλευρές να συμφωνούν σε κάποιες προϋποθέσεις και να μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα. Μπορεί να μοιάζει σαν να κέρδισες το τζόκερ όταν βρεις τελικά κάτι τέτοιο. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να νιώσεις αποστασιοποιημένη από τη σχέση σου όταν η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Απορρίψεις από το παρελθόν μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις αποθαρρημένη να ανοίξεις ξανά την καρδιά σου. Ωστόσο, ενώ το background του καθενός είναι διαφορετικό, ένα πράγμα παραμένει αλήθεια: Όλοι θέλουν να αγαπηθούν και να τους καταλάβουν. Προχώρα με αυτή τη σκέψη.

Αιγόκερως

Είσαι από αυτές που διεκδικούν και σου αρέσει να έχεις στόχους τους οποίους δουλεύεις κι έναν μπούσουλα να ακολουθείς. Για αυτό η νέα εβδομάδα μπορεί να σου φανεί παράξενη, διότι έχει να κάνει με το να χάνεσαι και να αγκαλιάζεις την ομορφιά που συναντάς στην πορεία.  Ο Ήλιος μπαίνει στον 12ο οίκο σου που έχει σχέση με το υποσυνείδητο, το άνοιγμα της διαίσθησής σου, τη φαντασία και τον κόσμο των ονείρων. Δεν είναι απαραίτητα η στιγμή που μετράει το να δουλέψεις σκληρά. Είναι προτιμότερη η εσωτερική εξερεύνηση και για την καρδιά σου σίγουρα δεν υπάρχει χάρτης για να ακολουθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!