GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Βάσια Παναγοπούλου με το νέο lockdown στα θέατρα [βίντεο]

Η δέσμη νέων μέτρων που ανακοίνωσε πρόσφατα ο Έλληνας πρωθυπουργός για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ηθοποιού, καλλιτεχνικής διευθύντριας και ιδιοκτήτριας θεατρικών χώρων Βάσιας Παναγοπούλου.

Η ίδια είπε με ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook είπε τα ακόλουθα:

«Όπως όλοι οι Έλληνες έτσι και εγώ, άκουσα με μεγάλη αγωνία το διάγγελμα του Πρωθυπουργού πριν από λίγο. Θα μείνω σε ένα σημείο που πραγματικά με πονάει πολύ. Δεν μπορώ να ακούγεται από επίσημα χείλη ότι κλείνουν οι χώροι εστίασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας γιατί εκεί διαπιστωμένα ευνοείται η μετάδοση του ιού.

Συγγνώμη ένα λεπτό. Στο θέατρο ευνοείται διαπιστωμένα η μετάδοση του ιού; Υπάρχουν κρούσματα που βρέθηκαν και δεν ήρθαν σε δική μας γνώση μας των ανθρώπων που ασχολούμαστε με το θέατρο; Τι στοχοποίηση είναι αυτή; Και όταν θα ανοίξουν τα θέατρα, ποιος θα ξαναμπεί μέσα, όταν διαπιστωμένα εκεί ευνοείται η μετάδοση του ιού;

Ντροπή και κρίμα. Δεν μπορείς να καταδικάζεις έτσι έναν ολόκληρο κλάδο. Δεν γίνεται. Και από την άλλη να αφήνεις συγκεκριμένους χώρους ελεύθερους εκεί που διαπιστωμένα υπάρχει τεράστια προσέλευση κόσμου, ο ένας πάνω στον άλλον και δεν ελέγχεται τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια μέτρα και ποια σταθμά στοχοποιήθηκε για ακόμη μια φορά το θέατρο;».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!