ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου 2020

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου φέρνει ανατροπές που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης, αλλάζουν οι επιθυμίες και οι βλέψεις.  Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνειδητοποιήσεις που αυτές με τη σειρά τους θα διαφοροποιήσουν τα συναισθήματα κατά συνέπεια και τις επιθυμίες. 

Ουσιαστικά θα υπάρξει δυνατότητα να αλλάξουν τα δεδομένα, παρελθοντικές υποθέσεις βγαίνουν και πάλι στο προσκήνιο όμως αυτή τη φορά οι στόχοι θα είναι διαφορετικοί. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, αναλυτικές συζητήσεις θα βοηθήσουν να γίνουν επαναξιολογήσεις, γενικότερα θα υπάρξει ανατρεπτική διάθεση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεση είναι εξαιρετική καθώς δημιουργείς το κατάλληλο περιβάλλον για να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα που είναι κοντά σου. Μέσα από αυτούς νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι που σε βοηθάει να πατήσεις τα πόδια σου και να βρεις την αυτοκυριαρχία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς επικοινωνείς εξαιρετικά με τους ανωτέρους σου. Αυτό θα έχει σαν κατάληξη την ικανοποίηση πιθανόν αιτημάτων σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία για να προβάλεις την δουλειά σου και να λάβεις τις ανάλογες αποδοχές.

Ο ρομαντισμός απογειώνει τη σχέση και οι όμορφες συζητήσεις δημιουργούν ένα πλαίσιο όπου το πάθος και ο αισθησιασμός αναπτύσσεται με ευκολία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με την τρυφερότητα και την διάθεση για επικοινωνία που δείχνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ένταση που εκδηλώνεις γίνεται άμεσα εμφανής στο ευρύτερο περιβάλλον σου και μπορεί να γίνεις αγενής με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να δώσεις το απαραίτητο περιθώριο για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται χωρίς να επηρεάζονται από τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξουν σήμερα καθώς έρχονται στην επιφάνεια διαφωνίες για τον τρόπο χειρισμού των υποθέσεων που σας ενδιαφέρει. Η αυτοσυγκράτηση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για να αποφευχθούν οι εντάσεις καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα.

Ο αυθορμητισμός γίνεται επιθετικότητα και επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να ρίξεις ευθύνες στο ταίρι σου ενώ δεν πρέπει. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με νέο πρόσωπο που μπορεί να δείχνει ενδιαφέρον καθώς ο εκνευρισμός σου είναι έντονος.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επικοινωνήσεις ιδανικά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου που σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς και να νιώσεις πιο δυναμικός από ποτέ. Μην χάσεις την ευκαιρία για διασκέδαση και όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι κατακόρυφα και σε βοηθούν να αφήσεις πίσω τις όποιες δυσκολίες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα θα έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την δουλειά και την καθημερινότητά σου. Μία ικανοποιητική συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να προκύψει.

Η κοινή δράση με το ταίρι σου λειτουργεί ευεργετικά για τη σχέση καθώς σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται ένα σε στόχους που μπορεί να ενδιαφέρουν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα απογειώσει το πάθος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αξιοποίησε την διάθεση να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που μπορεί να σου δώσουν χαρά. Πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περίγυρο που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε προσπάθειες και σχέδια που έχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε καταλυτικές συνεργασίες για τη ζωή σου. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπα θα δείξουν θέληση σε στηρίξουν για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Εντυπωσιάζει στο ταίρι σου με τις πρωτότυπες ιδέες που έχεις και είναι βέβαιο ότι αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για την σχέση και την πορεία της. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα εκτοξεύσουν το ρομαντισμό στα ύψη.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η γενναιοδωρία και ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακρίνει δεν αφήνουν περιθώρια στους γύρω σου για να μην σε ικανοποιήσουν. Άλλωστε δεν θα χάσεις ευκαιρία για να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα και να διασκεδάσεις με τα πρόσωπα που περιστοιχίζεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωταγωνιστείς σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο και το πιθανότερο είναι να έχεις άκρως αισιόδοξες εξελίξεις καθώς η μεθοδικότητα και η εργατικότητα σου βρίσκουν ανταπόκριση στους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να δεχθούν τις όποιες προτάσεις σου.

Αξιοποιήσει την ημέρα για να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου καθώς αυτά θα είναι αρκετό για να εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σε γεμίζει χαρά απογειώνοντας το πάθος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, απόλαυσε την παρέα και τις συζητήσεις με πρόσωπα ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Το κέφι και η χαρά πρωταγωνιστούν και δημιουργούν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εργασιακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και σε προβληματίζουν. Η αποφασιστικότητά σου θα δώσει το σύνθημα για να ξεπεραστούν τα οποία εμπόδια και να υπάρξουν οι ενδεδειγμένες λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εξαιρετική σου διάθεση βοηθά να ξεπεραστούν πιθανές δυσκολίες στη σχέση και να δεις το μέλλον με το ταίρι σου από τη θετική του πλευρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις γεια μία ιδανική σχέση σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να φτιάξουν το κέφι σου και να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό ώστε να περάσετε όμορφα μαζί. Οι συζητήσεις που γίνονται δίνουν την ευκαιρία να λυθούν ζητήματα που μπορεί να έχουν πληγώσει στο παρελθόν και κουβαλάς ακόμα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει στήριξη από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος στις οποίες κινήσεις σου. Προτάσεις για νέες εμπορικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο.

Η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστεί και σήμερα στη σχέση σου και σου δίνει την ευκαιρία για να δημιουργήσεις στέρεες βάσεις με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με τον δυναμισμό και την γενναιοδωρία του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυριαρχεί και αυτό εκδηλώνεται με κάθε τρόπο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Η ευχάριστη διάθεση που δημιουργείται δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις, αντίθετα δίνει το έναυσμα για μοναδικές στιγμές διασκέδασης. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σου δώσουν ιδέες για επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους και λύσεις που απαιτούνται ώστε οι επόμενες κινήσεις σου να είναι άκρως επιτυχημένες.

Η καλή επικοινωνία που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή βοηθά να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει η νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το χιούμορ και την επικοινωνιακή της δεινότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστείς στο περιβάλλον που βρίσκεσαι καθώς έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την διάθεση να επικοινωνήσεις για να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις και προβλήματα. Αυτό θα βοηθήσει για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου που είναι απαραίτητη ώστε να περάσετε όμορφα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σχέδια στο εργασιακό περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία για να δείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς ακόμα και τις δυσκολότερες υποθέσεις. Η έμπνευση που έχεις θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις που θα είναι καθοριστικές για ζητήματα που έχεις αναλάβει στη δουλειά.

Δείχνεις με δυναμικό τρόπο αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει καθώς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μαγνητίζεις με την συμπεριφορά και τη διάθεση σου και πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να δείξεις με δυναμισμό τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα και να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με την αισιοδοξία που σε διακατέχει. Αυτό δημιουργεί μία εξαιρετική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία μπορείς να περάσεις μοναδικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις πώς θέλεις να κινηθείς σε μελλοντικό επίπεδο, κάτι που θα βοηθήσει στο να σου δείξουν εμπιστοσύνη συνεργάτες σου καθώς είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις. Η φαντασία και η θετική σου σκέψη βοηθούν να ολοκλήρωσης πιθανά σχέδια και όνειρα που έχεις.

Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό σε βοηθά να στηρίξεις τη σχέση σου και να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η διεκδικείς με αποφασιστικό τρόπο να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από πρόσωπα που εντυπωσιάζονται με τον χαρακτήρα σου. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, πρωταγωνιστείς στο φιλικό περιβάλλον η ενεργητικότητά σου δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα στις παρέες που θα βρεθείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να απογειωθεί η διασκέδαση και το κέφι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς με θετική διάθεση και έντονο ένστικτο. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικά σχέδια που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με την αισιοδοξία και το πάθος που σε διακατέχει και δημιουργεί στο καλύτερο δυνατό σκηνικό για να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, ένταση επικρατεί στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου λειτουργούν επιβαρυντικά για την πορεία συζητήσεων που μπορεί να είναι σημαντικές για εσένα. Συγκρατήσου και έλεγξε τα νεύρα σου για να μπορέσεις να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη στα πράγματα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν φαίνεται να ανατρέπονται καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμπόδια. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν οικονομικές διαφωνίες που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων.

Δεν είναι εύκολο να είσαι ήρεμος στην προσωπική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που εισπράττει άμεσα το ταίρι σου καθώς μπορείς να γίνεις απότομος και συγκρουσιακός. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με νέα πρόσωπα δεν θα εξελιχθεί όπως θα ήθελες καθώς δεν δείχνεις διάθεση για να καταλάβεις τις δικές τους ανάγκες.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!