GOSSIP

Παντρεμένη και με παιδί είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt [εικόνες]

Το όνομα της 27χρονης Γερμανίδας καλλονής Nicole Poturalski, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς αποκαλύφθηκε πως το μοντέλο είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt, μολονότι η ίδια είναι παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία, με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα γιο.

Ο 56χρονος Pitt και η κατά πολλά χρόνια νεότερη του Nicole, που πολλοί σχολιάζουν πως μοιάζει πολύ στην πρώην σύζυγο του σταρ Angelina Jolie, έκαναν τώρα μαζί διακοπές στην έπαυλη Chateau Miraval, που είχε αγοράσει το 2011, το τότε ζεύγος Pitt - Jolie στη Προβάνς της Γαλλίας.


Ωστόσο, δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως αυτός ο δεσμός έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, αφού κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν τον σταρ και το μοντέλο να έχουν πάει μαζί σε συναυλία του Kanye West τον περασμένο Νοέμβριο.


Η γνωριμία τους έγινε στο βερολινέζικο εστιατόριο Borchardt, το οποίο ο Pitt, επισκέπτεται συχνά, μετά τα γυρίσματα της ταινίας Inglorious Basterds. 


Το συγκεκριμένο εστιατόριο ανήκει στον  Roland Mary, έναν 68χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έχει κάνει πολλούς γάμους και έχει αποκτήσει συνολικά 5 παιδιά και τώρα είναι παντρεμένος με την Nicole με την οποία έχει αποκτήσει ένα 7χρονο γιο και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μοντέλο δεν σκοπεύει να ζητήσει άμεσα διαζύγιο και κάνουν λόγο για "ανοιχτό γάμο" του μοντέλου με τον επιχειρηματία.


Συγκεκριμένα όταν ο σύζυγος της Nicole, ρωτήθηκε πρόσφατα από βρετανική εφημερίδα για την σχέση του μοντέλου με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση: «Ουδέν σχόλιο». ενώ ένας φίλος του αποκάλυψε στο βρετανικό Τύπο: «Αυτοί είναι ακόμα παντρεμένοι αλλά η σχέση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ανοιχτός γάμος».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!