ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2020

Το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο θα βοηθήσει στην συναισθηματική ισορροπία, η σκέψη θα γίνει πιο ρεαλιστική. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα περιουσιακά στοιχεία.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, θα υπάρξει διάθεση για φλερτ, για προσεγγίσεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για νέες γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις χρόνο μαζί της. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα ακούει η αισιοδοξία και το κέφι κυριαρχούν και ομορφαίνουν τις στιγμές.

Αισθηματικά

Συναισθηματισμός και πάθος λειτουργούν απόλυτα αρμονικά και απογειώνουν τις σχέσεις σου, μπορείς να χαρείς τη συντροφιά του ανθρώπου που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου δώσει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και θα απογειώσει τις ευαισθησίες σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Η μέρα δεν προσφέρεται για επαγγελματικές ενασχολήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να αφήσει στην άκρη την καριέρα σου για να δεις τα πρόσωπα που σε αγαπούν. Πάντως καλό είναι να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για συζητήσεις που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και να διασκεδάσει μαζί τους. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη αυξάνει κατακόρυφα και δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για ξεφάντωμα με τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικά

Η κοινωνικότητα και η καλή διάθεση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή λειτουργεί σαν αέρας φρεσκάδα που ανανεώνει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρχουν καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα και το έντονο φλερτ μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται μέσα στο εορταστικό κλίμα της ημέρας να βρεθούν ευκαιρίες όπου μπορεί να συζητήσεις εμπορικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη. Είναι απαραίτητο να εμπιστευτείς το πνεύμα και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο καθώς αυτά θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επιδιώκεις να βρεθείς και να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα που νιώθεις πολύ κοντά σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη ομορφαίνει την ατμόσφαιρα, προσοχή σε περιττές σπατάλες ή υπερβολικά έξοδα που αργότερα θα έχουν κόστος στον προϋπολογισμό σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός ξεχειλίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει στη ζωή σου και θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές, έντονα συναισθήματα και ασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανό είναι να έχεις στο μυαλό σου οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς θέλεις να δώσεις λύσεις. Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με αισιοδοξία διεκδικώντας αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη ενισχύει τη γοητεία και την κοινωνικότητα που σε διακατέχουν και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες.

Αισθηματικά

Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου, επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες και πως αυτές θα γίνουν κατανοητές από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστούν από το γοητευτικό σου προφίλ και θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα στο εορταστικό πνεύμα που επικρατεί δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Γεγονός είναι ότι θα διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο καθώς αυτό θα σε ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις έντονα ευσυγκίνητος καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να σε συνεπάρουν και να ταξιδέψουν το μυαλό σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη σε βοηθά να ηρεμήσεις και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μία έντονη ρομαντική βραδιά με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανά ζητήματα που σας απασχολούν από το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένη και αυτό μπορεί να μην επιτρέψει να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν. Πάντως καλό είναι να θυμάσαι ότι μπορείς να κλείσεις υποθέσεις χωρίς να αγχωθείς, αρκεί να έχεις απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σε ότι κάνεις.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερωθεί σε φιλικά πρόσωπα που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Αισθηματικά

Οι στιγμές με την παρέα σου είναι πολύτιμες για αυτό και μην χάσεις την ευκαιρία να έχεις το ταίρι σου στο πλευρό σου για να τη χαρείτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις στο φιλικό περιβάλλον εκφράσεις τις πρωτότυπες ιδέες σου. Θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε ενδιαφέρουν κυρίως κοινωνικές υποχρεώσεις ή εκδηλώσεις που πρέπει να παρευρεθείς. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη εξασφαλίζει ευχάριστες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος που θα σε ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα.

Αισθηματικά

Κάλο είναι να επιδιώξεις να έχεις στο πλευρό σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις το ταίρι σου γιατί είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα ανοίξουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν και σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου με όμορφο τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δεις με ξεκάθαρο βλέμμα και ψύχραιμη στάση πως πρέπει να προχωρήσεις.

 

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις ότι θέλεις να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσεως με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη αυξάνει κατακόρυφα τη γοητεία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν.

Αισθηματικά

Μπορείς να διασκεδάσεις με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου με αμείωτους ρυθμούς καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που με την παρουσία τους στη ζωή σου θα ανοίξουν νέους ορίζοντες άκρως ενδιαφέροντες για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η μέρα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικά ζητήματα για αυτό και το πιθανότερο είναι να περάσεις καλά ρε στιγμές με πρόσωπα που έχεις στο πλευρό σου. Προσοχή όμως καθώς αν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί η αμέλεια θα οδηγήσει σε λάθη.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δεν αποκλείεται να εντείνει το άγχος και τις ανασφάλειες μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη αυξάνει κατακόρυφα την επιθυμία να γίνεις ένα με το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις πιθανές αμφιβολίες και προκαταλήψεις που έχεις καθώς αυτές μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν θα αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για μία μοναδική συνέχεια. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα στο γιορτινό πνεύμα που επικρατεί σημαντικές συζητήσεις οικονομικής φύσεως που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να αξιολογήσει ποιες είναι οι συμφέρουσες προτάσεις για εσένα και να προχωρήσεις σύμμαχο το έντονο ένστικτό σου.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς καθώς είσαι έντονα εξωστρεφής και θέλεις να έρθεις επικοινωνία με νέα πρόσωπα. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορεί να σηματοδοτήσουν σημαντικά κεφάλαια στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Έχεις την διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που υπάρχει στο πλευρό σου καθώς σε γεμίζει συναισθήματα και μοναδικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδικές νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έχεις στο μυαλό σου πιθανές συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Παρ’ όλη την εορταστική ατμόσφαιρα μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις που θα έχουν ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο σε επαγγελματικό επίπεδο για σένα.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι πιθανόν να έχεις αυξημένες υποχρεώσεις που λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη σε βοηθά να βρεις την απαραίτητη αρμονία που χρειάζεται και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και καθημερινό επίπεδο.

Αισθηματικά

Ήρθε η στιγμή να αφήσεις λεπτομέρειες στην άκρη και να απολαύσεις κάθε λεπτό με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μακριά από γκρίνια και επικριτικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά μπορεί να υπάρξει σημαντική εξέλιξη για τα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις διάθεση να εξομαλύνεις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί αρμονία ιδιαίτερα με τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου και συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις θετικές συγκυρίες. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου καθώς θέλεις να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη εκτοξεύει την γοητεία σου στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών.

Αισθηματικά

Η ημέρα είναι ιδανική για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ξεφαντώνοντας και εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, για αυτό και πολλοί θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν για να μπουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς το κέφι είναι στα ύψη και θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες ή να συμμετέχεις σε πιθανές συζητήσεις, είναι βέβαιο ότι ο δυναμισμός σου θα κυριαρχήσει και θα δώσει τις καλύτερες λύσεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!