ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 11 Αυγούστου 2020

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τη Σελήνη. Δυσκολίες, εμπόδια, απογοήτευση.

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για έναρξη σταθερής σχέσης. Τα ζευγάρια θα έχουν τη διάθεση να προχωρήσουν με σταθερά βήματα, οι βλέψεις τους θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, κάποιοι θα είναι σε θέση να αποκτήσουν υλικά αγαθά που από καιρό τα έχουν στα πλάνα τους. Ενδεχομένως να μην υπάρξει μεγάλη διάθεση για κινητικότητα και για ζωηρή δράση, οι ενέργειες θα είναι επιφυλακτικές.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση που θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες διεξόδους για αισιοδοξία που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις. 

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει, προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά της ζωής με ρεαλιστικούς όρους καθώς μπορεί εσύ να μην έχεις καταλήξει τι πραγματικά θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δείξει ενδιαφέρον για εσένα, είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς νιώθοντας ότι δεν είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση και εκνευρισμό. Φρόντισε να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις και επικεντρώσου στα θετικά που μπορεί να υπάρχουν. Είναι πιθανό να είσαι έντονα εκνευρισμένος και δεν μπορείς να τα εντοπίσεις. 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα δεν αποκλείεται να φέρει κυκλοθυμία ή νευρικότητα κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθάνε και περάσεις την οποία ένταση και να δεις με θετική μάτια πιθανές διαφωνίες που σε έχουν αναστατώσει.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και δείξε κατανόηση στο ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα, μην αφήσεις την εσωτερική αναστάτωση που έχεις να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι συνεργάτες του δεν αντιλαμβάνονται πραγματικά τι θέλεις από αυτούς, όμως είναι σημαντικό και εσύ ο ίδιος να κατασταλάξεις σε αυτά που τελικά σε ικανοποιούν και μπορούν να σε ευχαριστήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Βλέποντας με αισιοδοξία τις οποίες καταστάσεις βιώνεις μπορείς να τις ξεπεράσεις αναίμακτα.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα δημιουργεί έντονη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες και να αφήσει στην άκρη την νευρικότητα και τους φόβους.

Αισθηματικά

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με ριζικό τρόπο στο ταίρι σου, άφησε τον εαυτό σου να νιώσει το πάθος και τον αισθησιασμό και να ξεπεράσει πιθανές διαφωνίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αναστάτωση που σου δημιουργούν πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να ξεπεραστεί βρίσκοντας το σθένος να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Οι αρχικές αμφιβολίες μπορούν να ξεπεραστούν μόλις αντιληφθείς ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε κατευθύνει με ιδανικό τρόπο και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναστάτωση λόγω ανασφαλειών που θα επηρεάσει τις φιλικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις την θετική διάθεση και την κατανόηση απέναντι στους άλλους για να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να προσέξεις καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθηση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις δεν χρειάζονται στη σχέση σου, απελευθερώσου από ότι σε φοβίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο, οι αρχικές ανασφάλειες μπορούν να ξεπεραστούν με ευκολία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο καθώς νιώθεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά σκέφτεσαι και πώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε στην άκρη τις οποίες διαφωνίες και επικεντρώσου έχοντας αισιοδοξία στα θετικά σημεία των συνεργατών σου.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μπορεί να προκαλέσει υπερένταση και να επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις λύσεις που θα εκτονώσουν κάθε ένταση και εκνευρισμό με τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να αφήσεις εκτός της σχέσης σου πιθανές εντάσεις που σε προβληματίζουν στην επαγγελματική ζωή, μην εκτονώνεσαι στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που αρχικά θα νιώσεις ότι δεν σου ταιριάζει, σκέψου θετικά και λογικά γιατί μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρ’ όλες τις διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον έχεις την ευκαιρία να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε να ανταποκριθείς ιδανικά σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος σου.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα δεν αποκλείεται να προκαλέσει νευρικότητα σε παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να τις αφήσεις πίσω σου και να περάσεις όμορφα στην παρέα που θα βρεθείς.

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου, μην επιτρέψεις σε παλαιότερες παραστάσεις να παίξουν ρόλο στο σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα γεννήσει ανάμεικτα συναισθήματα, μείνε στη θετική πλευρά των πραγμάτων και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσει από πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι γεγονός όμως ότι μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα πάντα. 

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε οικονομικές του υποθέσεις. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει με επιτυχία.

Αισθηματικά

Μπορεί να αμφιβάλλεις ότι ταιριάζεις με το ταίρι σου, σκέψου ψύχραιμα και λογικά και θα δεις ότι οι προσωπικές σου ανησυχίες είναι αυτές που δημιουργούν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο, μην αφήσεις την καχυποψία να κυριαρχήσει και να χαλάσει κάτι όμορφο που μπορεί να ξεκινήσει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο θεωρώντας ότι δεν είναι δίκαιοι μαζί σου. Είναι σημαντικό να εντοπίσεις ότι αυτό προέρχεται από προσωπικές αμφιβολίες και να το αφήσεις πίσω σου καθώς οι εξελίξεις μπορεί να σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα αναστατώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις και δημιουργεί προστριβές. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις την όποια ένταση και να βρεις πάλι την καλή σου διάθεση που θα βοηθήσει να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μην αφήσεις την ένταση που νιώθεις να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς με ευκολία μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς αρχικά θα είσαι δύσθυμος και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και θετικά σε συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι ο εκνευρισμός πού υπάρχει οφείλεται στους άλλους. Καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις μέσα σου καθώς τότε θα βρεις τη δύναμη να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αυτό που θέλεις από τους συνεργάτες σου.

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα λόγω ασυνεννοησίας. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να πατήσεις στα πόδια σου και με αυτοπεποίθηση να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Αισθηματικά

Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου για ζητήματα καθημερινότητας, με καλή διάθεση θα καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο καθώς η νευρικότητα και το άγχος μπορεί να σε κατακλύσουν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό μέσα στην ημέρα να μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αφορούν εργασιακές υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε να ξεπεράσεις την αναστάτωση που μπορεί οι άλλοι να σου προκαλούν και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές για εσένα.

 

 

 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω φόβων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανές αμφιβολίες για το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αφήσεις την υποψία στην άκρη και να αφεθείς με αισιοδοξία στην χαρά και το κέφι που μπορεί να σου δώσει η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να αμφιβάλλεις για νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, φρόντισε να ξεπεράσεις ότι σε εμποδίζει και να χαρείς όμορφες στιγμές μαζί του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα σε οδηγήσουν σε αναστάτωση και θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Μπορείς να ξεπεράσεις τις οποίες διαφωνίες δείχνοντας κατανόηση και γενναιοδωρία καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα εντείνει τον εσώτερο εκνευρισμό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και οικογένεια. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω λειτουργεί βοηθητικά για να ξεπεράσεις ανασφάλειες και απωθημένα και να αφήσεις πίσω σου ότι σε εκνευρίζει.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να δείξεις στον άνθρωπό σου ποια σημεία τη σχέση σας δεν σου ταιριάζουν, απέφυγε όμως να το κάνεις με τη νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς ζητήματα του παρελθόντος μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν, προσπάθησε να βρεις τη δύναμη να τα ξεπεράσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως οφείλονται στην ένταση που κρύβεις μέσα σου και σε πιθανή κυκλοθυμία που με ευκολία εκδηλώνει στους άλλους. Φρόντισε να βρεις το κέντρο του εαυτού σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά και θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες αντιπαραθέσεις. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως το τρίγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις την οποία αναστάτωση και να αφήσεις πίσω δυσάρεστες στιγμές που δεν σου κάνουν.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι το ταίρι σου καθώς η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ηρεμία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, είναι σημαντικό να αφήσεις τις λεπτομέρειες στο περιθώριο και να δεις την ουσία των πραγμάτων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορούν να έχουν επιτυχημένη έκβαση αρκεί να ξεπεράσεις την ανάγκη να επικρίνεις τους γύρω σου. Είναι απαραίτητο να δείξεις θετικό πνεύμα καθώς αυτό θα βοηθήσει και τους άλλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!