GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Γωγώ Τσαμπά με την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω πανδημίας

Η αύξηση εμφάνισης κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, είχε σαν αποτέλεσμα οι Αρχές της χώρας, να αποφασίσουν την επιβολή της απαγόρευσης της διεξαγωγής πανηγυριών μέχρι και τα τέλη του μήνα, για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας.

Ωστόσο αυτή η απαγόρευση δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε πληθώρα εργαζομένων που περίμεναν τα πανηγύρια για να έχουν ένα εισόδημα.
Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν έντονα, ήταν και η 37χρονη λαϊκή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά.

Με αφορμή την απαγόρευση των πανηγυριών έως τις 30 Ιουλίου, η αοιδός δημοτικών τραγουδιών, Γωγώ Τσαμπά μίλησε στην ΕΡΤ εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για την απόφαση αυτή δηλώνοντας πως το πρόβλημα είναι πλέον βιοποριστικό. 

«Η απόφαση αυτή φέρνει τα πάνω κάτω. Είχαμε μείνει 5 μήνες χωρίς δουλειά, πήραμε 4 δουλειές και ξαφνικά μας ξανακλείνουν. Το πρόβλημα είναι πλέον οικονομικό. Πίσω από εμάς είναι άλλες 100 οικογένειες»

«Όποιος πει ότι δεν φοβάται, θα πει ψέματα. Όμως μου κακοφαίνεται γιατί κρατήσαμε τα μέτρα και ο κόσμος μας έδειξε την αγάπη του από απόσταση» πρόσθεσε. Όσο αναφορά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από το πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στην Έυβοια δικαιολόγησε την στάση του κόσμου λέγοντας:

«Στο πανηγύρι πας για να διασκεδάσεις οπότε μπορεί να ξέφυγε για λίγη ώρα»

Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως επειδή το πρόβλημα είναι οικονομικό και αφορά όλο το επιτελείο το οποίο εργάζεται γι αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις, ζητάει από την κυβέρνηση να αυξήσει τα μέτρα ελέγχου περιορίζοντας τα άτομα τα οποία θα παρευρίσκονται στο πανηγύρι, ειδάλλως θα χρειαστούν οικονομική ενίσχυση.

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε και σε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο και εκεί είπε πως ίσως μια λύση είναι να μην απαγορευτούν τα πανηγύρια αλλά ο χορός σε αυτά.

«Είναι το επάγγελμα που πλήττεται πρώτο, κανένα μέλλον, χωρίς ένα πράσινο φως που να είναι οικονομική βοήθεια, ενίσχυση. Δεν είναι μόνο 4-5 ονόματα, δεν έχει να κάνει με τα ονόματα. Βλέπουμε ότι το πράγμα έχει πάρει άλλη τροπή. Πίσω από εμάς ζουν, τουλάχιστον, 100 οικογένειες. Αν φταίει ο χορός ας τον σταματήσουμε για φέτος, να περιορίσουν τα άτομα. Δεν γίνεται να μας αφήσουν χωρίς δουλειά» είπε η τραγουδίστρια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!