ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 5 Ιουλίου 2020

Σεληνιακή έκλειψη Καρκίνου - Αιγόκερου: Απρόοπτα συμβάντα, αλλαγή δεδομένων, νέες αποφάσεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνο - Αιγόκερου θα έχει άμεση επίδραση στις συμπεριφορές, στον τρόπο σκέψης και αντίληψης. Τα συμβάντα θα επηρεάσουν τα συναισθήματα, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα που θα φέρουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης. Κάποιοι ίσως να πάρουν την απόφαση να κλείσουν κάποια συγκεκριμένα ανοιχτά κεφάλαια και μάλιστα με τρόπο οριστικό.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση στο επαγγελματικό πεδίο. Προσοχή σε πιθανές ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα και επηρεάζουν σχέσεις με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αποφύγεις να μεταφέρεις την ένταση στη σχέση σου καθώς θα ανοίξεις ένα νέο πεδίο μάχης με το ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία στη ζωή σου, η ένταση όμως που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα αν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που θέλεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Συγκρούσεις και απροσδόκητα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν το τοπίο στην επαγγελματική σου ζωή και να σε αιφνιδιάσουν οδηγώντας σε σε μία νέα πορεία στην καριέρα σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις τις οποίες ευκαιρίες του δοθούν χωρίς εκνευρισμό και διάθεση για αντίδραση χωρίς μετρό.

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να πάρεις επαναστατικές αποφάσεις σε σχέση με ζητήματα επιμόρφωσης και ταξίδια που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σου.  

Αισθηματικά

Λειτουργείς επαναστατικά απέναντι σε ότι μπορεί να καταπιέσει εσένα και το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που αλλάζει τα δεδομένα για την μελλοντική σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου ανατρέποντας την οποία θεωρία είχες για την αγάπη και για τις σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να δεχτείς ξαφνικές προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό ή έχουν σχέση με αυτό και αφορούν κυρίως την επικοινωνία και την διαφήμιση. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκαιρίες καθώς μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Θα σου δοθούν επαγγελματικές δυνατότητες που θα σε οδηγήσουν να αφήσεις πίσω ότι παρωχημένο σε κρατούσε καθηλωμένο. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα και να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να αφήσεις στην άκρη την οποία καχυποψία μπορεί να σου προκαλεί το ταίρι σου, λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στο φως από το παρελθόν και σε επηρεάζουν. Θα είναι πολύ εύκολο να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα.. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές που πρέπει να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην οδηγηθείς σε μετωπικές συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς είναι πιθανό να οδηγηθεί σε λάθη.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να στραφείς στα σημαντικά πρόσωπα που σε περιβάλλουν στη ζωή σου. Η έντονη και επαναστατική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή στις συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Αλλάζεις τα δεδομένα για το ταίρι σου και αυτό δεν αποκλείεται να ενισχύσει τον εκνευρισμό και την διάθεση να αντιπαρατεθείτε έντονα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, είναι απαραίτητο να ελέγξεις πιθανές τάσεις φυγής και έντονες αντιδράσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να εξετάσεις τα καινούργια δεδομένα που μπορεί να έχεις με ψύχραιμη και ώριμη μάτια.

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα αποκαλύπτει για εσένα αιφνιδιαστικά παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό για να μην χάσεις το δίκιο σου.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τη σχέση σου από την ένταση που μπορεί να βιώνεις στην καθημερινότητα διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθεί σε έντονα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται αιφνιδιαστικά και πάλι στο προσκήνιο αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή με την εμφάνισή του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια στο χώρο της εργασίας είναι βέβαιο ότι δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο και μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά σου. Γεγονός είναι ότι δεν θέλεις πια να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου απέναντι σε πρόσωπα που θεωρείς ότι σε υπονομεύουν, πρόσεχε όμως μην δημιουργήσεις περαιτέρω εντάσεις.

  

 

 

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου στην προσωπική ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν αιφνιδιαστικές γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην αγάπη και θα σε αναστατώσουν. 

Αισθηματικά

Ανατροπές και εκπλήξεις μπορούν να λειτουργήσουν θετικά στην προσωπική σου ζωή και να οδηγήσουν σε ένα νέο αισιόδοξο κεφάλαιο με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται κεραυνοβόλα για να αλλάξουν τα μελλοντικά σου πλάνα και να γεμίσουν αισιοδοξία και χαρά της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τη συνεργασία με τα πρόσωπα στον επαγγελματικό περίγυρο καθώς φαίνεται να προκύπτουν νέα δεδομένα που πρέπει να διαχειριστείς. Πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες θα βοηθήσουν να προχωρήσεις ακάθεκτος σε νέους στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να θέσεις.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα σε φέρνει αντιμέτωπο με ξαφνικά γεγονότα που επηρεάζουν την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή καθώς η ένταση και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικά

Οι έντονες αμφιβολίες και η καχυποψία που σε διακατέχουν δεν βοηθούν να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο στη ζωή σου, η ένταση και ο εγωκεντρισμός που μπορεί να εκδηλώσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην οποία προσπάθεια ύπαρξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανταγωνιστικές διαθέσεις μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια μυστικά που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος. Προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός και αδιάλλακτος με αυτούς που θεωρείς ότι σε έχουν αδικήσει, όμως η στάση σου αυτή δεν ενδείκνυται για να κρατηθεί η απαραίτητη ισορροπία.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο ζητήματα που θα απασχολήσουν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Ξαφνικές προτάσεις για συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά

Ξαφνικές εκπλήξεις θα δημιουργήσουν ιδανική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και θα ανατρέψουν τα δεδομένα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέα κεραυνοβόλα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το επικοινωνιακό της χάρισμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια μπορεί να σε φέρουν κοντά με νέες εμπορικές συμφωνίες που θα είναι αξιόλογες για εσένα. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται καθώς μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου και να σε οδηγήσει σε μία νέα, πιο εύφορη περίοδο. 

  

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ανατροπές σε καθημερινό επίπεδο σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους που καλείσαι να διαχειριστείς κρατώντας την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικά

Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα δημιουργήσουν ένταση με το ταίρι σου. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία αιφνιδιάστηκα που θα προκαλέσει αναταράξεις με την παρουσία της στη ζωή σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον που θα επηρεάσουν σημαντικά το εισόδημα σου. Φρόντισε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση ώστε να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και να το πετύχεις.

 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι σημαντικό να αξιολογήσεις αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες με τον καλύτερο τρόπο για εσένα, χωρίς εντάσεις και υπερβολές που θα σου στοιχίσουν.

Αισθηματικά

Ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή για αυτό φρόντισε να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγάπη και να σου γνωρίσει τι σημαίνει πραγματικά ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές δονήσεις μπορεί να υποστούν οι συνεργασίες σου καθώς επαναστατείς έναντι όλων αυτών που θεωρείς ότι δεν είναι δημιουργικά και δεν σε εκφράζουν. Προσοχή όμως καθώς η συμπεριφορά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός στον λόγο σου πληγώνοντας πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε απωθημένα και καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει. Ξαφνικά γεγονότα φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς και να αφήσεις πίσω σου αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις τα πράγματα.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός και η νευρικότητα σε οδηγούν σε ξεσπάσματα που δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την προσωπική σου ζωή και προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σε αναστατώσουν καθώς σε αιφνιδιάζουν με την συμπεριφορά και τις απαιτήσεις τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργασιακή καθημερινότητα βάλλεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που θα σε οδηγήσουν στο να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι σε πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και ρεαλιστής στις απαιτήσεις σου αφήνοντας στην άκρη ευαισθησίες και συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς ξεκάθαρα. 

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα ανατρέπει τα δεδομένα στις φιλικές σχέσεις και την προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να διαχειριστείς ξαφνικά γεγονότα που δημιουργούν έντονη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε εγωκεντρικές και απότομες συμπεριφορές.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μην αιφνιδιάσεις το ταίρι σου δυσάρεστα καθώς ο εκνευρισμός και το πείσμα σου μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικά μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις απόψεις και σκέψεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει στον επαγγελματικό χώρο καθώς βλέπεις να υπάρχουν καθυστερήσεις και ανατροπές σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις ποια όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να θέσεις νέους στόχους που είναι ανατρεπτικοί για εσένα αιφνιδιάζοντας τους γύρω σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!