ΖΩΔΙΑ

Τρία είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει πολύ η Έκλειψη Σελήνης στις 5/7

Την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου θα έχουμε Πανσέληνο, αλλά και την τελευταία σεληνιακή έκλειψη του φετινού καλοκαιριού και αστρολογικά, αυτό το φαινόμενο θα επηρεάσει πολύ κάποια ζώδια.

Η τελευταία σεληνιακή έκλειψη του φετινού καλοκαιριού πραγματοποιείται την Κυριακή στις 5 Ιουλίου 2020 και ώρα Ελλάδας 07:44 το πρωί. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει την αντίθεσή του με την Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω στην 13ο37′ (δηλαδή στο δεύτερο δεκαήμερο) έτσι έχουμε την πραγματοποίηση της μηνιαίας Πανσελήνου όπου αυτή την φορά συνοδεύεται από το φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης.

Το διάστημα αυτό νιώθουμε όλοι ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο “αιχμής” τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στη ζωή μας, μας έχουν στραγγίξει την ενέργεια, δεν παύει όμως να κυριαρχεί η ένταση, η οξυθυμία και οι εξελίξεις εκείνες που κάνουν ακόμα πιο τεταμένο το κλίμα γύρω μας.

Η συμμετοχή του Άρη και στις δύο περασμένες καλοκαιρινές Εκλείψεις, αλλά και σε αυτή που θα βιώσουμε τώρα, είναι βέβαιο ότι έχει πυροδοτήσει γεγονότα στις ζωές των ανθρώπων που άμεσα επηρεάζονται, ενώ η εχθρότητα, η επιθετικότητα και η νευρικότητα είναι στοιχεία έκδηλα τόσο στον ψυχισμό όσο και στις εξελίξεις που βιώνουμε γύρω μας. Και με την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω λοιπόν, αναμένται ένα κύμα έντασης, η οποία μάλιστα θα εκδηλωθεί πιο νευρικά, επιθετικά, εγωιστικά και εμπόλεμα γιατί παρατηρούμε ότι ο Άρης έχει κάνει ήδη το πέρασμά του στο ζώδιο του Κριού. Ας σημειώσουμε εδώ, ότι το διάστημα 20-22 Ιουλίου όπου ο Άρης από τον Κριό θα περάσει ακριβώς στις μοίρες που σχηματίζεται η συγκεκριμένη Έκλειψη Σελήνης, θα βιώσουμε πλήρως τα αποτελέσματα και τις ενέργειες αυτού του φεγγαριού.

Η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται για να θυμίσει κάπως επιθετικά, ότι τα συναισθήματα δεν μπαίνουν πάντα σε έλεγχο και κάποιες πληγές μπορούν πολύ εύκολα και πάλι να ανοίξουν, ανασύροντας στην επιφάνεια, μνήμες, γεγονότα, εμπειρίες, συναισθήματα τα οποία στιγμάτισαν ή και πόνεσαν….

Σύμφωνα με το astrokoukous.oroskopos.gr αυτοί που επηρεάζονται πιο έντονα από την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στην ερχόμενη Κυριακή είναι οι ακόλουθοι:

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πιο συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου, 2-6 Ιουλίου,4-7 Οκτωβρίου, 2-6 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!