GOSSIP

«Εγώ έδιωξα τη Τζούλια Νόβα από το σπίτι» λέει ο Γιάννης Μάρκου [βίντεο]

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος δηλώσεων της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου, αφού μετά το χωρισμό τους, οι δυο πρώην σύντροφοι μοιάζουν να... τσακώνονται για το ποιος ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να τελειώσει το πολυετές ειδύλλιο τους!

Την αρχή των τηλεοπτικών δηλώσεων την έκανε ο Γιάννης Μάρκου, αλλά πρόσφατα και η Τζούλια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και άφησε να εννοηθεί πως αυτή αποφάσισε να χωρίσει και πως έχει ενοχληθεί πολύ από τα όσα λέει ο πρώην της στις κάμερες.


Και ο Γιάννης Μάρκου αμέσως πέρασε στην αντεπίθεση και χθες μιλώντας στην εκπομπή "Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα" λέει πως αυτός έδιωξε τη Τζούλια από το σπίτι.

Ο Γιάννης Μάρκου είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα : «Δεν είχα φέρει αντίρρηση στο να καταλήξει η σχέση μας στον γάμο, απλώς δεν είχα κάνει την πρόταση όπως την περιγράφει.»! Και πρόσθεσε: «Δεν με ενόχλησε η σχέση της με τον με τον άνθρωπο που ασχολείται με extreme sports, με ενόχλησε που προηγείτο ο άνθρωπος από μένα. Όταν είσαι σε μία σχέση πρέπει να συζητάς τις προθέσεις σου, αυτά που θες να κάνεις. Δεν μπορείς να ξεκινάς πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη και να αφήνεις τη σχέση σου απέξω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε και προτιμά την παρέα αυτή από μένα. Οπότε και αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι! Αυτή έφυγε από τη σχέση, αλλά εγώ την έδιωξα από το σπίτι.»!

Και τόνισε ο Γιάννης Μάρκου για τη σχέση του με την Τζούλια Νόβα: «Ταξίδια πηγαίναμε, απλά η Τζούλια ήθελε περισσότερα. Η παρεξήγηση ξεκίνησε από πέρυσι τον Αύγουστο που δεν καταφέραμε να πάμε. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο, σε ένα μέρος που για μένα είναι λίγο επικίνδυνο.

Όλα αυτά που έγιναν τα αισθάνθηκα λίγο σκληρά, όταν προδίδεις κάτι η προδοσία είναι τόσο βαριά που δεν συγχωρείται. Αισθάνομαι προδομένος 100%.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα που έχουν περάσει 20 μέρες είμαι πολύ καλύτερα»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!