GOSSIP

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην τηλεόραση για το χωρισμό της [βίντεο]

Η Τζούλια Νόβα και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου χώρισαν μετά από πολλά χρόνια σχέσης και μολονότι ο Μάρκου σχεδόν αμέσως έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις, η Τζούλια Νόβα, είχε μόνο μιλήσει σε έντυπα τώρα μίλησε και σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε τα πάντα για αυτόν το πολύκροτο χωρισμό.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Τις πρώτες δύο εβδομάδες η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ άσχημα, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμουν εγώ. Μπορεί στον χωρισμό να έχει συμβάλει και η καραντίνα. Επειδή ήμασταν κλεισμένοι ενάμιση μήνα, ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει, προσπάθησε σε κάποια πράγματα να με περιορίσει και κάπου έσκασε η φούσκα. Κι έτσι πήρα την απόφαση.

Εγώ ό,τι αισθάνομαι, όσο και επώδυνο να είναι αν το ακούσεις, εγώ θα το πω. Τόσα χρόνια του έλεγα τα παράπονά μου και δεν με άκουγε προφανώς.

Όταν ένας άνθρωπος τόσα χρόνια αργεί να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα, όταν του λες ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι διστακτικός. Μπορεί να μου έλεγε «εγώ δεν πρόκειται να σε παντρευτώ έτσι όπως είσαι». Είμαι αντιδραστική πολύ αλλά αν δεν με προκαλέσεις είμαι αρκετά ήρεμη.

Σίγουρα δεν μου έβγαζε ασφάλεια με την συμπεριφορά του. Με έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό. Με τις δηλώσεις του στα κανάλια με έδιωξε μακριά. Έχει πει πολλά για μένα και η κακή είδηση μεταφέρεται εύκολα.

Όταν γνωριστήκαμε ένιωσα ότι ταιριάζαμε σε όλα, τουλάχιστον από την πλευρά μου γιατί από την πλευρά του δεν είμαι σίγουρη μετά από αυτά που μου είπε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε», είπε η Τζούλια Νόβα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!