ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα μόνα 3 ζώδια που θα περάσουν "ανώδυνα" τον ανάδρομο Ερμή

Από αύριο Παρασκευή 19 Ιουνίου και για περίπου 3 εβδομάδες ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα τεστάρει τα... νεύρα όλων σχεδόν των ζωδίων. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις.

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, σίγουρα δεν περιμένεις να σου πάνε όλα... δεξιά, αφού τα απρόοπτα, τα μικροατυχήματα, τα προβλήματα στις επικοινωνίες και γενικά οι... γκαντεμιές, για τους αστρολόγους, πάντα συνδέονται με την ανάδρομη προρεία αυτού του πλανήτη.  Και η αλήθεια είναι πως από τις 19/6 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι και τις 13 του Ιουλίου, οι αστρολόγοι προβλέπουν καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα στην καθημερινότητα, την επικοινωνία και τις επαφές ή τις υποθέσεις μας ή την επαναφορά στο προσκήνιο προσώπων, προβλημάτων και θεμάτων του παρελθόντος. Και ειδικά για 5 ζώδια, αυτές οι 3 εβδομάδες, αναμένεται να είναι πολύ... ζόρικες. Όμως όπως διαβάζουμε στο marieclaire.gr, πριν αρχίσεις να δυσανασχετείς για την ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας σιγουρέψου αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Για αυτά ο ανάδρομος Ερμής θα είναι μια ωραία εμπειρία και αναφερόμαστε στον Καρκίνο, τον  Σκορπιό και τον Ιχθύ.

Καρκίνος: θα είναι έντονο αλλά ταυτόχρονα θα σε μεταμορφώσει

Μην μπερδεύεσαι: ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και αναπόφευκτα θα νιώσεις την επιρροή του. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η εμπειρία αυτή δεν θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μια βαθύτερη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Ενώ η ανάδρομη τροχιά μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις το ποια είσαι, θα σε ενθαρρύνει να βρεις ιδιαίτερα δυνατές απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί, η αυτοπεποίθηση και το γνώθι σε εαυτόν θα είναι πιο δυνατό από ποτέ, ειδικά αν κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα.

Σκορπιός: θα επισκεφτείς νέα μέρη και θα αγκαλιάσεις νέες ιδέες

Μπορεί να χαθείς κατά τη διάρκεια του ανάδρομου. Κάποιες στιγμές θα νιώσεις ότι δεν ξέρεις ποιος δρόμος οδηγεί προς τα πάνω και ποιος προς τα κάτω. Ωστόσο, η εμπειρία θα αποδείξει ότι μερικές φορές χρειάζεται να χάνεσαι για να βρεις τον εαυτό σου ξανά. Ακόμα κι αν δε νιώθεις ότι έχεις προορισμό ή ακόμα και χάρτη, άσε τον εαυτό σου να πιστέψει στο άγνωστο. Υπάρχουν νέες εμπειρίες που σε περιμένουν στο δρόμο σου: εμπειρίες που δεν θα ζούσες αν φοβόσουν τόσο πολύ το να είσαι χαμένη. Άσε τις αυθόρμητες στιγμές να είναι αυτές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Ιχθύς: η εμπειρία θα σε αφήσει δημιουργικά ανανεωμένη

Ανακαλύπτεις τη δημιουργική σου διαίσθηση ακόμα πιο βαθιά σε αυτό τον ανάδρομο. Ωστόσο, ποιος είπε ότι το να ανακαλύπτεις εκ νέου τη δημιουργικότητά σου θα είναι μια εύκολη διαδικασία; Χρειάζεται να έρθεις αντιμέτωπη με το φόβο και την αμφιβολία που θα σε κρατάνε πίσω από το να είσαι δημιουργική και να βιώνεις την αγνή χαρά. Το να ξετυλίξεις αυτά τα συναισθήματα θα είναι η κεντρική ιδέα του ανάδρομου Ερμή αλλά θα υπάρχουν και πολλές λαμπερές στιγμές στις οποίες θα πάρεις έμπνευση και θα αρνηθείς να τα παρατήσεις. Υπάρχει μαγεία να σε περιμένει στο δρόμο σου οπότε άνοιξε την καρδιά σου για να νιώσεις ότι είναι πραγματική.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!