GOSSIP

Η Naomi Campbell είχε γενέθλια και μας θύμισε πότε έγινε... top model

Πριν από 3 μέρες η Naomi Campbell, γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της και πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της, έχοντας γύρω της αναρίθμητα λουλούδια που έλαβε για τα γενέθλιά της.

Με αφορμή τα γενέθλιά της το πασίγνωστο μοντέλο είχε αυτές τις μέρες... νοσταλγική διάθεση.


Έτσι αρχικά, μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της μια παιδική φωτογραφία της από όταν ήταν μόλις 3 ετών.


Αλλά η ανάρτηση που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, ήταν αυτή στην οποία είδαμε πόζες της 16χρονης Naomi, από μια φωτογράφηση που έκανε με το διάσημο φωτογράφο Steven Meisel, για λογαριασμό του περιοδικού Elle και η ίδια θεωρεί πως τότε ξεκίνησε η καριέρα της ως top model.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on May 22, 2020 at 7:11pm PDT


Παράλληλα ευχαρίστησε τους πάντες γράφοντας:  «Θα ήθελα πρώτα να πως ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τις ευχές. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω καταπληκτικούς ανθρώπους στην ζωή μου και είμαι ευγνώμων για τα 50 μου χρόνια σε αυτό τον πανέμορφο πλανήτη, ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα έφτανα εδώ. Για εκείνους από εσάς που με υπέμειναν μέσα από τα καλά και τα κακά, τα πάνω και τα κάτω, για εκείνους με κράτησαν στον ίσιο δρόμο, που στέκονται διακριτικά στο πλάι μου, είμαι αιώνια ευγνώμων. Το ταξίδι μου μέχρι στιγμής, ήταν εξαιρετικά πολύχρωμο, θυμίζοντας πάντα πως είμαι ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, μεγαλώνοντας και μαθαίνοντας κάθε μέρα. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ, δεν θα υπήρχε η Ναόμι. Και όσοι από εσάς (ξέρετε ποιοι είστε) η ειλικρίενια, η συνέπεια και η αγκαλιά σας, σημαίνει τα πάντα για μένα. Σας αγαπώ όλους και ξέρω πόσα σημαίνεται για μένα. Και μαμά, σ’ ευχαριστώ που με έφερες στον κόσμο και μου έδωσες μαθήματα ζωής».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!