GOSSIP

Δύσκολες ώρες για τη Στεφανία - Συνεργάτης της νόσησε με κορωνοϊό

H νεαρή Στεφανία Λυμπερακάκη, ήταν η τραγουδίστρια που είχε επιλεχθεί για να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού, άλλαξε όλα τα πλάνα της, αφού ο γνωστός διαγωνισμός τραγουδιού ακυρώθηκε για φέτος και θα γίνει του χρόνου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Πλέον η Στεφανία, παραμένει στο σπίτι της, το οποίο επίσης βρίσκεται στο Ρότερνταμ, όπου και μεγάλωσε.

Η ομογενής από την Ολλανδία μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr  και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει, εν μέσω της πανδημίας, που μαστίζειι και την Ολλανδία, καθώς συνεργάτης της βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας μολυνθεί από κορονοϊό.

«Βιώνουμε δύσκολες στιγμές στην Ολλανδία. Οι νεκροί μας ξεπερνούν τους 3000 κι ο αριθμός αυξάνεται μέρα με την ημέρα. Όλοι ζούμε με τον φόβο ότι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Βρίσκομαι κλεισμένη στο σπίτι μου, στο Ρότερνταμ, εδώ και τρεις εβδομάδες, παρακολουθώντας τα μαθήματα του σχολείου διαδικτυακά. Σε λίγες ημέρες μάλιστα δίνω και εξετάσεις. Δεν σας κρύβω ότι η ψυχολογία μου έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι συνεργάτης μου δίνει τον αγώνα του ενάντια στον επικίνδυνο ιό» εξήγησε η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!