GOSSIP

Κάρολος & Καμίλα γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους σε καραντίνα

Την επέτειο για την συμπλήρωση 15 ετών έγγαμου βίου, γιόρτασαν ενώ βρίσκονται σε καραντίνα ο Κάρολος και η Καμίλα, ένα ζευγάρι που η σχέση του μετρά πάνω από 30 χρόνια και έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Ο 71χρονος Κάρολος και η 72χρονη δούκισσα της Κορνουάλης ποζάρουν στη βεράντα της εξοχικής τους κατοικίας Μπίρκχολ Χαόυζ, στη Σκωτία, μαζί με τα αγαπημένα σκυλιά της δούκισσας, Μπεθ και Μπλούμπελ. Ευδιάθετοι και ντυμένοι απλά, με τζιν παντελόνι και μπλε ζακέτα η Καμίλα, με κοτλέ πράσινο παντελόνι και μπλε σακάκι ο πρίγκιπας της Ουαλίας, δείχνουν να έχουν ξεπεράσει την περιπέτεια της αυτοαπομόνωσης, στην οποία αναγκάστηκαν να τεθούν λόγω κορωνοϊού.

Στις 25 Μαρτίου ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα ανακοίνωσε πως ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ενώ η σύζυγός του ήταν αρνητική. Επί μία εβδομάδα ο πρίγκιπας Κάρολος τέθηκε σε αυτοαπομόνωση, με ήπια συμπτώματα της νόσου και η Καμίλα παρέμεινε και εκείνη επί 14 ημέρες σε απομόνωση, σε άλλο δωμάτιο της κατοικίας τους.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, ο Κάρολος και η Καμίλα χειροκρότησαν από διαφορετικά δωμάτια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Βρετανία (NHS), που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό. Το ζευγάρι βρέθηκε ξανά μαζί την Δευτέρα, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε από την εθελοντική καραντίνα και η σύζυγός του δεν είχε κανένα σύμπτωμα της νόσου.

Όπως θυμίζει το protothema.gr ο γάμος τους το 2005 ήταν σοκ.

Ο διάδοχος του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου του 2005 σε μια λιτή τελετή στο δημαρχείο του Ουίνδσορ, μετά από μια ταραχώδη σχέση, που είχε διάρκεια περισσότερο από 30 χρόνια. Τον πολιτικό γάμο ακολούθησε ευλογία από την εκκλησία, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ. Το ζευγάρι πέρασε το μήνα του μέλιτος στην εξοχική βασιλική κατοικία Μπιρκχολ, στη Σκωτία.

Πρώην ερωμένη του πρίγκιπα η Καμίλα και στη σκιά της λαμπερής πριγκίπισσας Νταϊάνα, μισητή στην αρχή από τους ένθερμους θαυμαστές της «αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού», χρειάστηκε να κάνει υπομονή και προσεκτικά βήματα για να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα, ένα εξέχων μέλος της βασιλικής οικογένειας και η μέλλουσα βασίλισσα, αν και αυτός τίτλος, είναι προς συζήτηση αν θα της δοθεί, ή αν θα πρέπει να συμβιβαστεί με τον τίτλο της «πριγκίπισσας συντρόφου».

«Σήμερα φαίνεται ανόητο, αλλά το 2005 (ο γάμος τους) ήταν σοκ», αναφέρει στην Telegraph ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, συγγραφέας του βιβλίου «Charles: Our Future King», ο οποίος ήταν ο δημοσιογράφος που πρώτος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ζευγαριού. Ο ίδιος, πρόσθεσε πως όλοι νόμιζαν ότι ο Κάρολος και η Καμίλα θα συνέχιζαν απλά την σχέση τους χωρίς, όμως να την επισημοποιήσουν.

Βέβαια, το παλάτι ήταν πολύ προσεκτικό και για να μην προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα ανακοίνωσε πως η Καμίλα δεν θα λάβει τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που κατείχε η αείμνηστη Νταϊάνα, αν και δικαιωματικά θα μπορούσε να τον λάβει ενώ διευκρίνισε πως όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς εκείνη θα αρκεστεί στον τίτλο της πριγκίπισσας συντρόφου και όχι της βασίλισσας. Πάντως, τα τελευταία χρόνια δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν ότι ο διάδοχος του θρόνου δεν είναι ικανοποιημένος με κάτι λιγότερο από τον τίτλο της βασίλισσας για την «αιώνια αγαπημένη» του.

Αν και τη δεκαετία του '90 η Καμίλα ήταν περισσότερο γνωστή ως το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο του πρίγκιπα Κάρολου με την Νταϊάνα, σήμερα έχει αναδειχθεί στη σημαντικότερη γυναικεία φιγούρα της βασιλικής οικογένειας μετά την 93χρονη μονάρχη και συμμετέχει στην ετήσια έναρξη των εργασιών του κοινοβουλίου μαζί με τον Κάρολο και την βασίλισσα.

Ζεστή ως άνθρωπος και με χιούμορ η γυναίκα που κάνει τον πρίγκιπα Κάρολο να χαμογελά, είναι μητέρα δύο παιδιών, του Τομ και της Λόρα από τον πρώτο της γάμο με τον στρατιωτικό Άντριου Πάρκερ Μπόουλς και γιαγιά πέντε εγγονιών.

Το ζευγάρι θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές που δέχτηκε και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με πλάνα από το γάμο του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Apr 9, 2020 at 4:01am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!