GOSSIP

"Κράζουν" την Τούνη για το σχόλιο που έκανε σε αυτή τη φωτογραφία

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έχει αποδείξει πως προσπαθεί με χιούμορ να αντιμετωπίσει τη πανδημία του κορωνοϊού, αλλά καμιά φορά, οι καταστάσεις είναι τόσο τραγικές που δεν σηκώνουν και πολλά αστεία.

Έτσι όταν χθες η Ιωάννα Τούνη, αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram, μια φωτογραφία που είχε τραβήξει πριν από αρκετό καιρό, όταν είχε ταξιδέψει στη Ρώμη, έχοντας μάλιστα πλάι της την πρώην συμπαίκτρια της στο  My Style Rocks και καλή φίλη της Βρισηίδα, το... ανάλαφρο σχόλιο που έβαλε στη λεζάντα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.


«Τότε που σουλατσάραμε αμέριμνες στη Ρώμη. Αχχχχχχχχ» έγραψε η Ιωάννα στη λεζάντα, ταγκάροντας την Βρισηίδα και αμέσως δέχτηκε βροχή από αρνητικά σχόλια, καθώς αυτή η ανάρτηση έγινε την ίδια μέρα που η Ιταλία ανακοίνωσε το πιο αρνητικό ρεκόρ σε θανάτους από τη μέρα που ξέσπασε στη χώρα η πανδημία με 919 νεκρούς μέσα σε μόλις 24 ώρες!


«Στην Ιταλία πεθαίνουν 600 άτομα τη μέρα και έχεις την Τούνη να σου λέει ότι της έχει λείψει η σουλάτσα!! Ε ρε ξεφτίλισμα που σου χρειάζεται!!» είναι ένα μόνο από τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από  followers  της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!